به گزارش نخست نیوز،
ابراهیم ناظمی:
این خبر بر اساس اظهارات و یا شکایت دختری جوان و ۲۰ ساله در فضای مجازی دست به دست می شود
به گمانم ابتدا اینکه اصلاً این خبر نباید منتشر شود چرا که در مرحلهای قرار ندارد که بخواهد بیان و یا در معرض افکار عمومی قرار گیرد.
مسئله دوم اینکه به نظر میآید این شکایت و موضوع به دور از واقعیت باشد یعنی تصور این است که یک سوپر استار مطرح سینما عاقلتر از این است که چنین خطایی را مرتکب شود و لذا باید در ارتباط با طرح این موضوع احتیاط کرد و آبروی افراد و شخصیتهای مطرح و مقبول جامعه را به این آسانی تخریب ننمود.
آیا جامعه طلبکار افراد و شخصیت های مشهور و یا محبوب جامعه است؟؟ یا اینکه در این میان رقیبان در صدد ضربه زدن هستند؟
چه خوب که جانب احتیاط در این خصوص رعایت شود و آبروی اشخاص حفظ گردد این دختر ۲۰ ساله که اسمی از او هم بیان نشده چرا باید وسیله بی آبرویی چنین شخصی باشد ، چه اینکه واقعا اگر هم جرمی اتفاق افتاده قابل رسیدگی و مستلزم مجازات است.
باز هم به هر حال باید منتظر ماند تا ببینیم اصل ماجرا که مشکوک به نظر می رسد چیست؟
ادعای دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی ریاکارانه است






دیدگاهتان را بنویسید