×
×
جدیدترین‌‌ها

رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای:
تأمین کامل کالاهای اساسی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

  • کد نوشته: 129824
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۴
  • نایب رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تأکید بر وفور کالاهای اساسی در سراسر کشور، از ثبات قیمت‌ها و خدمات‌رسانی بی‌وقفه این مراکز خبر داد.
    تأمین کامل کالاهای اساسی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

    به گزارش نخست نیوز،

    داوود قربانیان در توضیح بیشتر اعلام کرد: همه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور به طور روزانه و بدون وقفه مشغول خدمات‌رسانی به مردم هستند و کالاهای مورد نیاز در تمامی نقاط کشور به وفور موجود است.

    وی با اشاره به خدمات رسانی این فروشگاه‌ها در تأمین نیازهای اساسی مردم، افزود: مردم می‌توانند با مراجعه به این مراکز، نیازمندی‌های خود به ویژه برنج، روغن، کنسروجات، قند و شکر، حبوبات، ماکارونی، محصولات لبنی و پروتئینی و… را به سهولت تهیه کنند.

    مدیرعامل فروشگاه شهروند در پایان با رد هرگونه نگرانی درباره کمبود کالا یا نوسان قیمت‌ها، تصریح کرد: هیچ‌گونه کمبودی در عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد و قیمت‌ها نیز کاملاً ثابت و بدون تغییر باقی مانده‌اند.

    منبع ایسنا

    برچسب ها کالاهای اساسی

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *