×
×
جدیدترین‌‌ها

پدرخوانده رسانه‌ای فوتبال ایران،از شایعه تا واقعیت

  • کد نوشته: 129682
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
  • در فضای رسانه‌ای فوتبال ایران، مدتی‌ست شاهد تحولات و شایعاتی هستیم که ذهن افکار عمومی را به خود مشغول کرده است.
    پدرخوانده رسانه‌ای فوتبال ایران،از شایعه تا واقعیت

    به گزارش نخست نیوز ، آنچه نگران‌کننده به نظر می‌رسد، کمرنگ شدن نقش واقعی رسانه‌ها در بازتاب واقعیت‌ها و تمرکز برخی افراد و مجموعه‌ها بر منافع شخصی و حاشیه دار است ،تا جایی‌که گاهی مسیر اطلاع‌رسانی حرفه‌ای، جای خود را به ارتباطات پنهان و در آمدهای غیرشفاف می‌دهد.
    در روزهای اخیر، در فضای مجازی مطالبی درباره حضور و نفوذ برخی مدیران رسانه‌ای در ساختار فوتبال، اعم از باشگاه‌های لیگ برتر و تیم‌های ملی، منتشر شده است. در این یادداشت‌ها به طور خاص از چهره‌هایی مانند پژمان راهبر و قلیچ‌خانی نام برده شده که نقش آن‌ها در تصمیم‌سازی‌های فوتبالی، مورد بحث قرار گرفته است. بی‌تردید این مطالب نیاز به بررسی و شفاف‌سازی دارند، اما ذکر آن‌ها در افکار عمومی نشانه‌ای است از مطالبه جامعه برای شفافیت بیشتر .
    افکار عمومی، به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اجتماعی در فوتبال، حق دارند نسبت به وضعیت واقعی فوتبال کشور آگاهی داشته باشند. انتظار طبیعی این است که رسانه‌ها، فدراسیون، هیئت‌ها و کمیته‌های انضباطی، همه در مسیری باشند که به افزایش اعتماد عمومی و اطلاع‌رسانی بی‌طرفانه منجر شود.
    در این میان، اشاره به فردی که در گذشته به عنوان یکی از فعالان رسانه‌ای مطرح بوده و نام وی در پرونده باشگاه مس رفسنجان نیز به میان آمده، همچنان در فضای رسانه‌ای وجود دارد. طبق اطلاعات منتشر شده، این فرد پس از محکومیت و گذراندن دوره‌ای محدود، دوباره به فعالیت در حواشی فوتبال بازگشته، بی‌آنکه مسیر شفاف و حرفه‌ای رسانه‌ای را دنبال کند. این موضوع نیز از سوی جامعه رسانه‌ای و هواداری مورد نقد قرار گرفته است.
    در کنار همه این مسائل، پرسشی مهم از نهادهای مسئول به‌ویژه کمیته استیناف فدراسیون فوتبال مطرح می‌شود: با وجود گذشت دو فصل، چرا هنوز درباره پرونده باشگاه مس رفسنجان و سایر مرتبطین آن، حکم نهایی صادر نشده است؟
    این تأخیر، تنها سبب افزایش تردیدها و ابهامات شده و جامعه فوتبال را در بلاتکلیفی نگه داشته است.
    در نهایت، آنچه مورد انتظار است، نه برخورد شخصی یا قضاوت شتاب‌زده، بلکه پیگیری منصفانه، اطلاع‌رسانی شفاف و حفظ حرمت جایگاه رسانه و فوتبال در کنار هم است. امید می‌رود دستگاه‌های مرتبط با نگاه مسئولانه، نسبت به این موضوعات واکنش مناسب و شفاف داشته باشند.
    تا فضاهای مستطیل سبز در افکار عمومی سبز بمانند .
    مهرشاد عنبری

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *