×
×
جدیدترین‌‌ها

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت:
فروش شیر خام با قیمت ۲۲ هزار تومان تخلف است

  • کد نوشته: 117989
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳
  • مجوز افزایش ۲۵ درصدی قیمت لبنیات در خرداد ماه ابلاغ شد و هرگونه افزایش قیمت بعد از این تاریخ تخلف است.
    فروش شیر خام با قیمت ۲۲ هزار تومان تخلف است

    به گزارش نخست نیوز،

    علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: در ارتباط با افزایش قیمت لبنیات که رخ داده، مجوزی نداشتیم.

    به گفته او، مجوز افزایش ۲۵ درصدی قیمت لبنیات در خرداد ماه ابلاغ شد و هرگونه افزایش قیمتی بعد از این تاریخ تخلف است. درحالیکه متاسفانه برخی واحدهای دامداری و کارخانه های لبنی نسبت به مصوبه تنظیم بازار متفاوت عمل می کنند.

    ظفری ادامه داد: در حال حاضر برخی دامداران به بهانه درصد چربی،هرکیلو شیرخام ۲۱ تا ۲۲ هزارتومان به فروش می رسانند، درحالیکه نرخ مصوب ۱۸ هزارتومان است و برخی کارخانجات برخی محصولات قیمت را افزایش دادند .

    مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی درباره اینکه آیا افزایش قیمت لبنیات در شهریورماه بدون مجوز بوده است، بیان کرد: دولت در ارتباط با کره، عوارض گمرکی اضافه کرد که براین اساس بازار کره به ثبات رسید. افزایش قیمت کره ناشی از صادرات بی رویه به روسیه و عرضه درصد چربی با نرخ های بالاتر اتفاق افتاده است

    او  با بیان اینکه افزایش بی رویه قیمت ها در کاهش سرانه مصرف اثر بسزایی دارد، گفت: دود این نابه سامانی ها و گرانی ها به مصرف کننده می رسد و با این التهابات و کاهش سرانه مصرف، چرخ واحدهای تولیدی کوچک متوقف می شود و تنها برندهای بزرگ لبنی می توانند در بازار بمانند.

    منبع : تجارت نیوز

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *