به گزارش نخست نیوز، مجید خروشی– جملیه وکیلی میگوید : همیشه در نظر داشتم که سفری از دریا به دریا( شمال به جنوب ) داشته باشم تا اینکه این ایده در حدود ۴۰ روز پیش به اجرا درآمد ،سفری بانام از کاس تا پارس و با شعار نجات یوز ایرانی و فوک خزری همچنین در جهت حمایت از بحران آب این سفر از بندرانزلی شروع شد و بعد عبور از شهر رشت ، قزوین ، تهران، قم ، کاشان ، اصفهان ، شیراز در بوشهر در طی ۳۵ روز به پایان رسید. وی درباره خاطرات و چالشهای دوچرخهسواری میگوید : وقتی با دوچرخه سفر میکنی مسیر بهآرامی از برابرت میگذرد میگذری از میان رودخانه ، جنگل و یا کوههایی که گذر از آنها تحمل و توان میخواهد ، چالشی با خودت و شناختی از توانایی خودت و آنقدر صیقل میخوری که با طبیعت یکی شوی، سفر با دوچرخه روزها دیگر تکراری نیستند، وکیلی از آغاز روی آوردن به سفر با دوچرخه گفت : سال ۹۷ طبق پیشنهاد حمید خسروجردی ( ایرانگردی -جهانگرد) قرار شد گروهی از هم رکابان از مشهد تا بندر انزلی رکاب بزنند .
شعار برنامه« دنیای زیبای ما دنیای عاری از زباله » بود و هرکسی در طی سفر میتوانست از گروه جدا و یا به گروه ملحق شود . این برنامه ۸ شهریور شروع شد و ۱۳ نفر بودیم . در بندر انزلی به ۶ نفر رسیدیم و در ادامه مسیر در اردبیل به ۳ نفر رسیدیم که در پایان من، خانم کامرانیان و آقای محور تا همدان ادامه دادیم .
در این برنامه ۲۳۰۰ کیلومتر در طی ۳۵ روز رکاب زدیم . در بهمن همان سال من و خانم کامرانیان از آبادان تا بندرعباس و سپس جزیره هرمز ، هنگام و قسمتی از قشم را رکاب زدیم .شهریور سال ۹۸ از ارومیه تا آبادان را طی کردیم و آذر همان سال آخرین مرحله دور ایران از مشهد تا بندرعباس را شروع کردیم که در چابهار به دلیل سیل و بسته شدن جادهها به مشهد برگشتیم و همزمان با شیوع کرونا شد و سال بعد من و خانم کامرانیان بهاتفاق خانم رحمان زاده از چابهار تا بندرعباس رکاب زدیم و در ۲۳ بهمن رکابزنی به دور ایران به پایان رسید.
وی درباره اهمیت دوچرخهسواری بانوان در سفرها و گردشگری بینشهری و جادهها میگوید : این سفرها به جهان نشان میدهد که امنیت را در عمل باید دید. وی درباره اسکان میگوید : در شهرها مردم خونگرم حمایت میکردند و مهمان آنان میشدم و در طول مسیر و روستاها اغلب در پمپبنزین،مساجد و مجتمعهای رفاهی بیتوته میکردم .
ناگفته نماند همه این مسیرها را بهصورت خودجوش و با شوق انجام دادم و هیچ حمایت از سوی هیات دوچرخهسواری نشدم و بزرگداشتی هم بهپاس سفرهایم توسط دوستان دوچرخهسوار در سالن ترافیک مشهد برگزار شد و باید تشکر کنم از حمایت همسرم در طول مسیر عشق و علاقهام سال ۱۴۰۱ از رامسر تا اردبیل و سپس از کناره ارس تا جلفا رکاب زدم و دو ماه بعدازآن از رامسر تا تهران رکاب زدم این بانوی رکابزن مشهدی درباره برنامه آیندهاش میگوید : سفرهایم را هدفمند انجام میدهم و در واقع ، رکابزنی گردشگر هستم و مصمم هستم باهدف از حمایت از یوز ایرانی رکابزنی را از مشهد تا حیاتوحش توران برنامهریزی کنم.
دیدگاهتان را بنویسید