به گزارش نخست نیوز ، مهدی تارتار بعد از تساوی تیمش برابر نفت آبادان در نشست خبری اظهار کرد: از گل زودهنگامی که دریافت کردیم و اشتباهی که بازیکن ما انجام داد، واقعا شوکه شدیم.
او ادامه داد: در ادامه با اشتباه بازیکن نفت ما به بازی برگشتیم. در این هوا وقتی نفت ۱۰ نفره شد کار ما خیلی راحتتر شد و فکر میکنم احساس مسئولیت بالای هر دو کاپیتان تیمها باعث شد که اشتباه کنند. بازی بهویژه برای نفت حساس بود. اشتباهات دو کاپیتان در بازی تاثیرگذار بود و اگر نفت ۱۰ نفره نمیشد ما در این هوا کار سختی داشتیم.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: در ادامه گل تساوی را زدیم و در نیمه اول خوب کار کردیم. برای نیمه دوم تغییراتی داشتیم تا بتوانیم به گل برسیم اما متاسفانه یکی – دو نفر از بازیکنان انتظارهای ما را برآورده نکردند و خوب نبودند و در نیمه دوم غافلگیر شدیم. نفت بازی را خیلی خوب شروع کرد و اگر دروازهبان ما نبود فکر میکنم حتی حریف میتوانست برنده باشد. پارسا جعفری امروز فوقالعاده کار کرد و نگذاشت آبادان را دست خالی ترک کنیم.
او عنوان کرد: امیدوارم این امتیاز به درد نفت خورده باشد ولی اصلا به درد ما نخورد. دوست داشتیم در جدول یکی – دو پله صعود داشته باشیم ولی دیگر این شانس را نداریم. در بازی آخر هم باید سعی کنیم جایگاه مان را حفظ کنیم.
قیمت جدید شاسیبلند دورگه سایپا اعلام شد






دیدگاهتان را بنویسید