×
×
جدیدترین‌‌ها

دشمنان فهمیدند «اسد» کیست

  • کد نوشته: 66280
  • اردیبهشت 17, 1402
  • دشمنان سوریه بیش از یک دهه‌ برای سرنگونی نظام سوریه به عنوان یکی از حامیان محور مقاومت، تمامی مسیرها را پیمودند؛ اما راه به جایی نبردند و شکست و خواری نصیب آنها شد. حالا "بشار" با شجاعت و تدبیرش پروژه آمریکایی – صهیونیستی برای سوریه را ناکام گذاشته و با محبوبیت و مشروعیتش در جهان عرب، برازنده نامش "اسد" (شیر) شده است.
    دشمنان فهمیدند «اسد» کیست

    به گزارش نخست نیوز ، بشار اسد که در سال ۲۰۰۰ و پس از پدر خود حافظ اسد، رئیس جمهور فقید سوریه، تاکنون عهده‌دار این منصب بوده است، به عنوان یکی از حامیان محور مقاومت در سوریه، همواره مورد خشم آمریکا و متحدان آن بوده و این طرف‌ها برای سرنگونی نظام وی لحظه‌شماری می‌کردند. در واقع حضور پررنگ مقاومت در سوریه به ویژه پس از آغاز بحران این کشور در سال ۲۰۱۱ همواره یکی از عوامل اصلی نگرانی غرب و آمریکا و برخی حکومت‌های عربی بود.

    سوریه از سال ۲۰۱۱ گرفتار یک بحران سخت و جنگ تمام عیار شد، اما سرانجام با کمک متحدان خود به ویژه ایران و روسیه موفق شد بر موج تروریسم غلبه یابد و طرح‌ها و رویاهای مخالفان را که درصدد براندازی نظام بودند، نقش بر آب کند.

    هدف اصلی جبهه ضدسوری به رهبری غرب آن بود که در فضای ایجاد شده موسوم به «بهار عربی»، با تغییر ساختار سیاسی دمشق، این کشور را از جبهه مقاومت خارج سازند و به این ترتیب با ایجاد خلل در زنجیره مقاومت، از تهران گرفته تا بغداد و دمشق و بیروت و غزه تا صنعا، این محور را تضعیف کند.

    با این طرح، رژیم صهیونیستی نفس راحتی می‌کشید و از مواضع سرسختانه نظامی که سالهای متمادی در برابر اشغال بلندی‌های جولان ایستادگی کرده بود، خلاص می‌شد، اما پیروزی میدانی سوریه در میادین مختلف نبرد به ویژه حلب، رقه، اطراف دمشق و درعا بار دیگر اقتدار نظام بشار اسد را که عهد کرده بود در محور مقاومت باقی بماند، تثبیت کرد.

    غرب و در رأس آن آمریکا تلاش کرد تا از ابزارهای مختلفی برای سرنگونی نظام بشار اسد استفاده کند و یکی از این ابزارها، تبلیغات رسانه‌ای و وانمود کردن این موضوع بود که بشار اسد، رئیس جمهور منتخب و دلخواه مردم سوریه نیست، اما پس از تغییر قانون اساسی سوریه در سال ۲۰۱۲ و آغاز سازوکار برگزاری انتخابات مردمی جهت انتخاب رئیس جمهور که نخستین دوره آن در سال ۲۰۱۴ برگزار شد، به همه این شک و شبهه‌ها پایان داده شد و در آن سال بشار اسد با کسب حدود ۹۰ درصد آرا در منصب رئیس جمهوری سوریه باقی ماند.

    همین امر در آخرین انتخابات که در سال ۲۰۲۱ برگزار شد نیز تکرار شد و مجددا بشار اسد با کسب ۹۵ درصد آرا در سمت ریاست‌جمهوری سوریه ابقا شد. اسد در نطقی تلویزیونی که بعد از پیروزی در انتخابات انجام داد، با قدردانی از ملت سوریه گفت: مشارکت شما در انتخابات چالشی برای دشمنان کشور و نابودگر غرور و تکبر آن‌ها بود. ملت سوریه میهن‌دوستی را بازتعریف کردند و در این انتخابات علیه تروریسم و دشمنان وطن، انقلاب واقعی را رقم زدند.

    از نظر امنیتی و نظامی دشمنان سوریه سعی کردند تا از طریق گسترش گروه‌های تکفیری و تروریستی در نقطه به نقطه خاک سوریه، این کشور را نابود کنند، اما نتوانستند و حتی طرح عملیات ترور شخص بشار اسد نیز راه به جایی نبرد.

    تلاش غرب برای سرنگونی نظام اسد تنها به اقدام نظامی و اقدامات تروریستی ختم نمی‌شد. غسان بن جدو، کارشناس عرب مسائل استراتژیک معتقد است: غربی‌ها با توان عظیم رسانه‌ای خود سعی کردند تصویری فرضی از سوریه در اذهان عمومی ایجاد کنند، می‌خواستند از این طریق پیروز شوند اما از این طریق هم شکست خوردند.

    حمایت از برخی گروه‌ها و شبه نظامیان در داخل خاک سوریه نیز از دیگر موارد مورد توجه دشمنان سوریه بود. آمریکا با حمایت‌ از گروه‌های مخالف نظام سوریه در داخل این کشور که بارزترین آنها شبه نظامیان دموکراتیک سوریه موسوم به «قسد» هستند درصدد تحریک اوضاع این کشور بوده و با استفاده از اهرم فشار اقتصادی و قانون تحریم‌های «سزار» (قیصر) به دنبال جایگزین کردن نظام سیاسی جدید در سوریه به جای دولت اسد بوده است.

    با مقاومت نظام سوریه و ملت این کشور شکست و خواری، دست مایه دشمنان دمشق در تمامی صحنه‌ها شد و پیشرفتی که ارتش سوریه به دست آورده و می‌آورد، بهترین دلیل در اثبات قدرت ارتش، مردم و دولت سوریه است.

    ملت این کشور به ویژه طی دهه اخیر به خوبی درک کرده‌اند که چه کسانی کشور آنها را از چنگال تروریسم نجات داده و چه کسانی این کشور را به آشوب و هرج و مرج کشاندند. حالا رئیس جمهور اسد تبدیل به یک چهره محبوب و ملی شده که در سخت‌ترین شرایط بحران، کشور و مردمش را در مقابل هجوم تروریست‌ها و حامیان خارجی‌شان رها نکرد و مردم بار دیگر او را برگزیده‌اند تا سکان کشور را در شرایط پسابحران در دست بگیرد.

    یک کاربر عرب فعال عرصه سوریه در شبکه‌های اجتماعی به نام «مروا» در رابطه با بُعد تأثیر مقاومت و “میدان” بر پیروزی بشار اسد در حساب کاربری خود در توییتر نوشته است: شهید قاسم سلیمانی، بشار اسد را فردی بسیار شجاع می‌دانست که برای مردم خود اهمیت زیادی قائل است و آن‌ها را بسیار دوست دارد.

    وی می‌افزاید: رئیس‌جمهوری سوریه برخلاف مسئولان عرب که اگر زیر فشار قرار بگیرند، فرار می‌کنند؛ از ملت سوریه مراقبت کرد و آن‌ها را دوست داشت. او ایستاد و با قدرت و صلابت از ملت و کشورش دفاع کرد.

    منبع: ایسنا

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *