×
×
جدیدترین‌‌ها

کاخ سفید:
دیپلماسی اولین گزینه ترامپ در قبال ایران است

  • کد نوشته: 146518
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
  • کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه طی یک جلسه توجیهی بیان کرد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا همیشه بسیار واضح گفته که درباره ایران یا هر کشوری در سراسر جهان، دیپلماسی همیشه اولین گزینه او است.»
    دیپلماسی اولین گزینه ترامپ در قبال ایران است

    به گزارش نخست نیوز، سخنگوی کاخ سفید ضمن اشاره به «پیشرفت» در گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، گفت که دیپلماسی اولین گزینه رئیس‌جمهور ایالات متحده در قبال ایران است.

    طبق گزارش رسانه خبری «فاکس نیوز»، سخنگوی کاخ سفید افزود: «این بسیار عاقلانه خواهد بود که ایران با رئیس‌جمهور ترامپ و با دولت ایالات متحده آمریکا به توافق برسد.»

    لویت با بیان اینکه در گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو «پیشرفت اندکی» حاصل شده، تاکید کرد: «با وجود اینکه پیشرفت کمی حاصل شده اما ما هنوز در مورد برخی مسائل بسیار از هم فاصله داریم.»

    وی افزود: «من معتقدم که انتظار می‌رود مقامات ایران طی چند هفته آینده با جزئیات بیشتری به ما مراجعه کنند. رئیس‌جمهور ترامپ همچنان نظاره‌گر چگونگی پیشرفت این روند خواهد بود.»

    به گزارش ایسنا، دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا عصر روز سه‌شنبه در ژنو به انجام شد و قرار شد طرفین بر روی متن‌های یک توافق احتمالی کار کنند تا برای تاریخ دیگری جهت برگزاری دور سوم مذاکرات آماده شوند.

    پیش از این، رسانه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: «پیشرفتی در مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده اما هنوز جزئیات زیادی برای بحث وجود دارد.»

    منبع فرارو

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *