به گزارش نخست نیوز ،علی فلاحتکار، قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی کشور در پاسخ به این سوال که منشور حقوق دانشآموزان چقدر در مدارس کشور رعایت میشود؟ گفت: یکی از نکاتی که باید در آموزش و پرورش به عنوان محور قرار بگیرد، ولینعمت قرار دادن دانشآموز است، باید همه ابزارها اعم از کادر نیروی انسانی، مدرسه، تجهیزات و اعتبارات در اختیار رشد نوجوان و دانشآموز باشد.
وی افزود: آنچه امروز مورد تأکید وزیر محترم آموزش و پرورش قرار دارد تلاش بر معطوف شدن نگاهها به دانشآموز است. لذا همه توصیه ایشان محور قرار دادن رویدادها در خود مدارس و نقشآفرینی خود دانشآموزان است.
وی افزود: سازمان دانشآموزی نیز بنا بر رسالت خود -که ایجاد یک هویت دینی و ملی در نوجوان ایرانی است- در صدد است که مجموعهای از کنشها را طراحی کند که نوجوان در زیستبوم مدرسه و تعلیم و تربیت، خود را بخشی از پازل پیشرفت ایران ببیند و در آن نقشآفرینی کند.
او توضیح داد: یعنی فارغ از همه گلایههایی که نوجوان نسبت به کم دیده شدن خود دارد، ما تلاش میکنیم که نوجوان را به عرصه ظهور و بروز فعالانه (و نه منفعلانه) برگردانیم.
فلاحتکار تصریح کرد: من واقعاً معتقدم آنچه ما امروز در موضوع آسیبهای اجتماعی به آن مبتلا هستیم این است که در انتهای دومینو ایستادیم؛ ابتدای دومینو جای دیگری است و آن، جدی نگرفتن ظرفیت نوجوان است. اگر قیاسی بین ضریب آسیبهای اجتماعی در دهه شصت و امروز داشته باشیم، میبینیم علیرغم همه مشکلاتی که در دهه شصت وجود داشته، آسیبهای اجتماعی در آن دهه بسیار کمتر بوده و علت آن نوع نگاه به نوجوان بوده است؛ نوجوانان درگیر با مسائل واقعی کشور و مسائلی غیرتصنعی بودند.
منبع رکنا
دیدگاهتان را بنویسید