به گزارش نخست نیوز ، با توجه به شواهد موجود، غذاهای گیاهی علاوه بر این که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان روده بزرگ، دیابت و سکته مغزی را کاهش می دهند، با کاهش اثرات مخرب بر محیط زیست، مانند مصرف آب، آلودگی مواد غذایی و انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط هستند.محققان دانشگاه هاروارد در مطالعه جدید خود، غذاهایی را شناسایی کرده اند که می تواند به افراد در داشتن یک زندگی طولانی تر و سالم تر کمک کند.
نتایج تحقیقات پیشین نشان داده بود، غلات کامل، میوه ها، سبزیجات غیر نشاسته ای، آجیل و روغن های غیراشباع هم برای سلامتی و هم برای محیط زیست سودمند هستند. یافته های اخیر محققان، نشان داد:مصرف غذاهای سازگار با محیط زیست، می تواند به کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های تنفسی و بیماری های عصبی کمک کند.
با توجه به شواهد موجود، غذاهای گیاهی علاوه بر این که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان روده بزرگ، دیابت و سکته مغزی را کاهش می دهند، با کاهش اثرات مخرب بر محیط زیست، مانند مصرف آب، آلودگی مواد غذایی و انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط هستند.به طور کلی، محققان دریافتند: افرادی که رژیم غذایی آنها با محیط زیست سازگار تر بود، ۲۵ درصد کمتر، در معرض مرگ و میر به هر علتی قرار داشتند. یافته ها همچنین نشان داده اند که خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری های قلبی عروقی، بیماری های عصبی و بیماری های تنفسی در این افراد، به ترتیب، ۱۵٪، ۲۰٪ و ۵۰٪ کمتر بود.
یافته های تحقیقاتی در NUTRITION ۲۰۲۳، نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا در بوستون، ارائه شده اند.
دیدگاهتان را بنویسید