×
×
جدیدترین‌‌ها

تاثیر کارشناسان علوم اجتماعی در مستطیل سبز

  • کد نوشته: 125018
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ورود شبکه های مجازی در زندگی  مردم و  دسترسی آسان همه اقشار جامعه بخصوص طیف گسترده جوانان و نوجوان و سیر و سلوک در   دنیای دیجیتال، بخش اعظم افکار عمومی را معطوف بخود کرده و بسیاری به علت عدم آموزش و استفاده غلط از این ابزار ها ، خانواده و جامعه را به پرتگاه می کشانند .
    تاثیر کارشناسان علوم اجتماعی در مستطیل سبز

    به گزارش نخست نیوز؛‌  جوان و نوجوانان ، آینده سازان یک کشور بشمار می آیند و باید در بخشهای مختلف در سالهای نه چندان دور با کار ، تلاش تاثیر گذار باشند  متاسفانه زنگ خطر  استفاده سلیقه ای  این ابزار در جامعه از سالهای گذشته به صدا در آمده و توجه و اهمیتی به این داستان داده نشده است .
    یکی از بسترهایی که نماد و فرهنگ  یک کشور را در صحنه های داخلی و بین المللی معرفی می کند ورزش و ورزشکاران  هستند و خوشبختانه ایران بعلت جوان بودن و گرایش این قشر به ورزش فوتبال ، حساسیت موضوع را دو چندان کرده و مسئولین و کارگزاران این امر را به تامل و بررسی کارشناسانه جهت مواجهه با ساختار های هنجار شکن و آموزش علمی و اصولی ابزارهای وارداتی ملزم می کند .
    فوتبال در ایران همانند بسیاری از کشورهای صاحب فوتبال  نسبت به سایر ورزش ها در میان نسل جوان جامعه از جایگاه ویژه ای برخوردار است و همواره خانواده ها این ورزش را همانند یک شغل پر در آمد برای آینده عزیزانشان  متصورند و با حمایت و تشویق فرزندان خود در بخش آموزش مدارس فوتبال و تیم های پایه از هیچ کوششی فرو گذار نیستند .
    کمیته های اجرایی فدراسیون تحت عنوان هیأت های فوتبال کشور در حیطه اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی  در هر فصل با یک برنامه ریزی مدون ، تورنمنت هایی برای همه گروه های سنی بزرگسالان ، و پایه ها برگزار می کنند  اما نقش بعضی از مؤلفه ها جهت آموزش فرهنگی در کنار مراتب فنی از رنگ و بوی تشریفاتی برخوردار بوده و به این حوزه بصورت باری بهر جهت با ایجاد باکس کمیته فرهنگی فصلی از رقابت‌ها را با هزاران رفتارهای ناپسند و غیر اخلاقی به پایان می رسانند.
    تقسیم عادلانه بودجه در مؤلفه اقتصادی باشگاهها امری است نشدنی ، اما در حوزه های فرهنگی و اجتماعی با پتانسیل و استعدادهای موجود می توان به دستاوردهای قابل قبول و عادلانه  دست یافت.
    گویا فرهنگ راد مردی ، در همه سطوح فوتبال  رخت بر بسته  و فضای این ورزش  بدلیل نبود بعضی از پارامتر های فرهنگی به  مراتب غیر اخلاقی کشیده شده است   .
    تنها راه برون رفت از این بحران ها را  حکام قضایی فدراسیون با جریمه های سبک و سنگین خود ،بستر دیگری را برای خاطیان امر فراهم می کنند  . که این شیوه جز انحطاط و نابودی  فرهنگ فوتبال ثمره دیگری برجا نخواهد گذاشت .
    آموزش و تربیت قشر بزرگسالان برای رسیدن به ایده آل ها  در مستطیل سبز و حتی خارج از آن امری ناشدنی است اما ساختار و ایجاد فرهنگ سالم  نوع دوستی ، جوانمردی ،… در گروه پایه ها کاملا امکان پذیر بوده و آینده اخلاقی بخش اعظم فوتبالیستها را  می توان  با رویکرد دیگری شکل داد و به آینده این رشته   امیدوار شد .
    در تمام حوزه های اجرایی فدراسیون فوتبال، خلا بعضی از پارامترهایی که مکمل امور فنی و آمادگی جسمانی می باشد خود را نشان داده و نیاز است با بررسی و تحقیقات لازم در کاربردی کردن آنها در آموزش و تربیت قشر جوان و نوجوانان اقدام کرد   .
    فضای شهر و خانواده ها بدلایل مختلف از فضای عادی و  اخلاقی در حال خارج شدن است به همین جهت خانواده ها به جهت مشکلات جاری در زندگی کمتر به رفتار فرزندان خود توجه نموده و آنها را به امید ورزش و مربیان به حال خود رها می سازند .
    با توجه به موارد فوق و بسیاری از ناگفته ها که از حوصله این انشا خارج است ، مبادی اجرایی  فدراسیون می توانند با بکارگیری کارشناسان علوم روان شناسی ، *جامعه شناسی*بخش اعظم  کمبودهای این نسل را با آموزشهای سازمان یافته تامین نمایند .
    شاید این پیشنهاد قابلیت نقد پذیری داشته باشد اما تامل و تفکر در این باب در کنار بسیاری از جلسات که رهاوردی نداشته خالی از لطف نیست .
    مهرشاد عنبری

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *