×
×
جدیدترین‌‌ها

هدایای ارزشمند در مسابقات بین‌المللی دو میدانی جام امام رضا (ع)

  • کد نوشته: 125155
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • مسابقات بین‌المللی دو میدانی جام امام رضا (ع) به میزبانی مشهد مقدس، با هدایای ویژه‌ای برای تماشاچیان برگزار خواهد شد.
    هدایای ارزشمند در مسابقات بین‌المللی دو میدانی جام امام رضا (ع)

    به گزارش نخست نیوز؛‌  مجید خروشی، این رقابت‌ها در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه در ورزشگاه امام رضا (ع) با حضور ۱۵۰ ورزشکار داخلی و خارجی برگزار می‌شود.
    هاشم صیامی، نایب رییس فدراسیون دو و میدانی، اعلام کرد که برای نخستین بار به منظور ارج نهادن به تماشاچیان، ۲۰ دستگاه دوچرخه و همچنین به هر فرد یک میلیون تومان هدیه نقدی به قید قرعه اهدا خواهد شد.
    وی همچنین افزود: مشهد با آمادگی کامل و فراهم کردن امکانات رفاهی، آماده میزبانی از این رقابت‌ها است.
    صیامی با اشاره به اعتبار ورزشگاه امام رضا (ع) برای دو و میدانی ایران، اظهار داشت که این رویداد بین‌المللی فرصتی برای نمایش توانمندی‌های شهر مشهد است. همچنین، وی از حضور ۱۰ کشور خارجی در این رقابت‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که چهارمین دوره این مسابقات به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
    حسن روحی، مربی پیشکسوت دو و میدانی خراسان رضوی، نیز در باره اهمیت میزبانی این رقابت‌ها به میزبانی مشهد مقدس گفت: برگزاری این رقابت‌ها انگیزه ورزشکاران خراسان رضوی را افزایش می‌دهد و می‌تواند روند توسعه و جایگاه دو و میدانی استان را ارتقا بخشد. همچنین این رویداد فرصتی برای انتقال تجربیات و دانش مربیان و ورزشکاران خواهد بود.
    با توجه به اهمیت این مسابقات و امتیاز ورودی المپیک که برای آن تعریف شده است، انتظار می‌رود که این رویداد به یکی از نقاط عطف تاریخ دو و میدانی ایران تبدیل شود.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *