×
×
جدیدترین‌‌ها

منتجب نیا:
مذاکره گامی ضروری برای رفع اختلافات است

  • کد نوشته: 125201
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: هرگونه اختلاف، سوءتفاهم یا دشمنی و کدورت بین کشورها می‌تواند از طریق مذاکره و گفت وگو حل و فصل شود بنابراین، اصل مذاکره بسیار ارزشمند و مفید است.
    مذاکره گامی ضروری برای رفع اختلافات است

    به گزارش نخست نیوز؛‌ 

    حجت‌الاسلام «رسول منتجب‌نیا» در گفت وگو با خبرنگار احزاب ایرنا تاکید کرد: مخالفت و رد مذاکره، اقدامی غیرقابل قبول در سطح بین‌المللی برای ملت‌ها و دولت‌ها است و به‌طور کلی، هرگونه اختلاف، تضاد یا دشمنی بین گروه‌ها می‌تواند از طریق مذاکره و گفت وگو براساس احترام متقابل، منصفانه، متوازن و به دور از تحکم و تهدید و فشار، حل شود بنابراین، اصل مذاکره بسیار ارزشمند است.

    وی تصریح کرد: در مذاکره براساس شرایط برابر، طرفین باید خود را هم برای ارائه پیشنهادهای معقول، منطقی و قابل قبول و همچنین پذیرش پیشنهادهای معقول و منطقی طرف مقابل آماده کنند و اگر در مذاکره، طرفین یا یک طرف بر مواضع خود پافشاری کند و هیچ‌گونه انعطافی نشان ندهند، مذاکره به نتیجه نخواهد رسید؛ چه این طرف آمریکا باشد و چه ایران.

    این فعال سیاسی و حزبی افزود: بنابراین، پیش‌شرط گذاشتن و اصرار بر برخی مسائل در مذاکره، رویکرد قابل قبولی نیست البته هر کشور و نظامی چارچوب‌ها، قوانین اساسی و اصول ایدئولوژیک خود را دارد که باید در نظر گرفته شوند.

    منافعی که آمریکا برای خود تعریف کرده، لزوماً برای سایر کشورها پذیرفتنی نیست

    منتجب نیا با بیان اینکه آمریکا منافع ملی خاصی برای خود تعریف کرده که تامین آن از سوی هر دولتی در این کشور مورد تاکید بوده و در اولویت قرار دارد و این منافع ممکن است برای سایر کشورها قابل قبول یا منطقی نباشد، اظهار کرد: با این حال، منافعی که آمریکا برای خود تعریف کرده، لزوماً برای دیگر کشورها پذیرفتنی نیست، حتی اگر به طور عملی پذیرفته یا تحمیل شده باشد که آمریکا باید در صحنه بین‌المللی حرف اول و آخر را بزند و خود را به عنوان ابرقدرت جهانی معرفی کند.

    این ادعا که آمریکا باید «آقای دنیا» باشد، پایه و اساس درستی ندارد

    منتجب‌نیا معتقد است این ادعا که آمریکا باید «آقای دنیا» باشد، پایه و اساس درستی ندارد البته ایالات متحده کشوری بزرگ، قدرتمند و ثروتمند است، هرچند چگونگی کسب این قدرت و ثروت جای بحث دارد اما این بدان معنا نیست که کشورها و قدرت‌های دیگر باید تحت‌الشعاع این ادعای آمریکا قرار بگیرند. این گزاره که «الحق لمن غلب» (حق با کسی است که غالب است) سخنی درست نیست. حقیقت مسیر خود را دارد و واقعیت‌ها فراتر از صرف داشتن قدرت صرف هستند.

    منبع ایرنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *