به گزارش نخست نیوز؛ محمدعلی تمدن_ انتخاب استراتژیهای صنعتی مناسب در این منطقه نقش مهمی در موفقیتهای اقتصادی آینده ایفا میکند.
وی مهمترین مزیتها و زیرساختهای منطقه را اینگونه برشمرد:
اتصال مستقیم به نقطه صفر مرزی و برخورداری از جاده بزرگ ترانزیتی
تجمیع گمرکات و وجود درب واحد صادرات
پنجره واحد فرامرزی برای تسهیل تجارت
ظرفیت بالای ترانزیت با پارکینگهای مجزا برای ناوگان صادراتی و وارداتی
سایتهای تخصصی ترانشیپ سوخت با ظرفیت بالا،
فرودگاه بینالمللی، انبارهای مجهز و سردخانه دومداره ۴۰۰۰ تنی،
به گزارش هفته نامه نخست،
رجبیمقدم همچنین اعلام کرد:«منطقه ویژه اقتصادی سرخس به عنوان نزدیکترین منطقه ایران به شاهراه چین، روسیه و آسیای میانه، اکنون قادر است در کمتر از ۴۸ ساعت، مجوز سرمایهگذاری برای تجار داخلی و خارجی صادر کند.»
وی همچنین به فرصتهای ویژه سرمایهگذاری اشاره کرد:بازار مصرف بالقوه در کشورهای همسایه، از جمله افغانستان و پاکستان وظرفیت صادراتی خراسان رضوی در حوزههایی نظیر مواد غذایی، مصالح ساختمانی و کالاهای صنعتی همچنین امنیت پایدار مرزی و بستر مناسب برای توسعه سرمایهگذاری وامکان فرآوری و صادرات مجدد کالاهای وارداتی با توجه به منابع غنی کشورهای هدف ازجمله این فرصتهای بینظیر است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی سرخس تأکید کرد:ایجاد زیرساختهای مناسب در منطقه، نقشی کلیدی در جذب سرمایهگذاران و جلوگیری از مهاجرت نیروی جوان و جویای کار ایفا میکند.
وی خاطرنشان کرد:«تا افق ۱۴۰۶، منطقه ویژه اقتصادی سرخس به یکی از مراکز مهم لجستیکی و تجاری شرق کشور در زمینه تولید، صنایع تبدیلی و انرژی تبدیل خواهد شد؛ با تکیه بر ظرفیتهای استان خراسان رضوی و بهرهمندی از اقتصاد پایه و خلاق.»
اقدامی جسورانه و بیسابقه در منطقه ویژه اقتصادی سرخس
خبرنگار ما از
بازگشت قلب تپنده سردخانه ۴۰۰۰ تنی به مدار با دستان توانمند متخصصان داخلی در موسسه گزارش داد.
هادی خزاعی فدافن، سرپرست معاونت بازرگانی و اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس، از موفقیت چشمگیر در تعمیر و اورهال یکی از حساسترین و حیاتیترین قطعات سردخانه دومداره این منطقه خبر داد. این تجهیز کلیدی که به دلیل پیچیدگی فنی و قطعات خاص، در آستانه برونسپاری قرار داشت، توسط تیم فنی پرتلاش این مجموعه با موفقیت کامل و در مدتزمانی کوتاه تعمیر شد.
صرفهجویی بزرگ، ارتقاء بهرهوری و حفظ جریان حیاتی تولید
به گفته خزاعی فدافن، این اقدام ارزشمند نهتنها موجب صرفهجویی چشمگیر در هزینهها و زمان شد، بلکه بهرهوری تولید، کیفیت نگهداری کالا و پایداری فرآیند سردخانهای را بهطور محسوسی افزایش داد. در صورت توقف این تجهیز حساس، تزریق بهموقع گاز آمونیاک و عملکرد سیستمهای سرمایشی بهشدت تحت تأثیر قرار میگرفت و نگهداری کالاها در معرض خطر جدی قرار میگرفت.
کاری از جنس افتخار، دانش و جسارت ملی
وی افزود: با تلاش شبانهروزی تیم فنی به سرپرستی آقای آذریان، علاوه بر جلوگیری از هدررفت گاز آمونیاک و کاهش چشمگیر مصرف برق، آلودگیهای زیستمحیطی و استهلاک کمپرسورها نیز بهطور قابلتوجهی کاهش یافت. این عملیات موفق یکی از ریسکپذیرترین و نادرترین تعمیرات در نوع خود به شمار میرود که نشاندهنده ظرفیتهای عظیم داخلی است.
آینده روشن در دستان توانمند متخصصان ایرانی
خزاعی با امیدواری اعلام کرد: با تکیه بر توان بومی و انگیزه جوانان منطقه، بهزودی نهتنها تعمیر بلکه طراحی و تولید قطعات پیچیده و رقابتپذیر با نمونههای خارجی را نیز در همین منطقه به واقعیت تبدیل خواهیم کرد.
پشتیبانی قاطع از نوآوری و خلاقیت داخلی
وی در پایان، با تأکید بر حمایتهای مدیرعامل محترم مؤسسه از نظام پیشنهادات و اقدامات ابتکاری توسط همکاران و فعالین اقتصادی گفت: مدیریت ارشد منطقه با تمام توان از تمامی طرحهای نوآورانه و ابتکارات فنی که در مسیر رشد و توسعه منطقه موثر باشند، حمایت قاطع مینماید.
دیدگاهتان را بنویسید