×
×
جدیدترین‌‌ها

اهمیت سبک‌های یادگیری در انگیزه تحصیلی

  • کد نوشته: 112174
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۳
  •  درک سبک‌های یادگیری از موضوعات مهم در روان‌شناسی آموزش است که می‌تواند تاثیر بسزایی در موفقیت و انگیزه تحصیلی دانش‌آموزان داشته باشد. هر فرد با سبک یادگیری متفاوتی اطلاعات را پردازش و یاد می‌گیرد.
    اهمیت سبک‌های یادگیری در انگیزه تحصیلی

    به گزارش نخست نیوز، پدرام خسروشاهی_ این سبک‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

    1. یادگیری دیداری: افراد دیداری به تصاویر، نمودارها، و رنگ‌ها بیشتر پاسخ می‌دهند و ترجیح می‌دهند اطلاعات را به‌صورت بصری دریافت کنند. یادگیرندگان دیداری اغلب یادداشت‌برداری و خلاصه‌نویسی را به یادگیری از طریق گوش دادن ترجیح می‌دهند.
    2. یادگیری شنیداری: یادگیرندگان شنیداری از طریق شنیدن اطلاعات بهتر یاد می‌گیرند. این افراد معمولا از خواندن با صدای بلند یا گوش دادن به توضیحات شفاهی بهره می‌برند و حتی ممکن است کلاس‌های آنلاین یا فایل‌های صوتی آموزشی را بیشتر بپسندند.
    3. یادگیری جنبشی (حرکتی): این افراد با انجام دادن و تجربه‌های عملی یاد می‌گیرند.

    آن‌ها ترجیح می‌دهند که به‌جای نشستن و خواندن، در کارها مشارکت کنند و تجربه عملی داشته باشند، مانند آزمایش‌های علمی، کار با ابزار و فعالیت‌های عملی دیگر.

    1. یادگیری خواندنی-نوشتنی: این سبک یادگیری بر مطالعه نوشتاری و خواندن متون متکی است. یادگیرندگان این گروه از نوشتن یادداشت‌ها، خواندن کتاب‌ها، و انجام تمرین‌های نوشتنی بهره می‌برند.

    تاثیر سبک یادگیری بر انگیزه تحصیلی شناخت سبک یادگیری به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا بهتر و کارآمدتر مطالعه کنند، و این موضوع می‌تواند انگیزه آن‌ها را برای یادگیری افزایش دهد. هنگامی‌که دانش‌آموزان با روشی که با سبک یادگیری‌شان همخوانی دارد، مطالعه کنند، نه‌تنها راحت‌تر یاد می‌گیرند، بلکه علاقه و انگیزه بیشتری نیز برای ادامه‌ی یادگیری پیدا می‌کنند.

    به‌عنوان‌مثال، دانش‌آموزان دیداری که با استفاده از تصاویر و نمودارها یاد می‌گیرند، انگیزه بیشتری برای یادگیری خواهند داشت چون روش مطالعه‌شان را جذاب‌تر و در دسترس تر می‌بینند.

    اهمیت شناسایی سبک‌های یادگیری در مدارس اگر معلمان سبک یادگیری هر دانش‌آموز را بشناسند و به آن احترام بگذارند، می‌توانند روش‌های آموزشی را به‌گونه‌ای تغییر دهند که مناسب سبک یادگیری دانش‌آموز باشد. این تغییرات می‌تواند هم به بهبود عملکرد تحصیلی کمک کند و هم ازنظر روانی انگیزه و علاقه‌ی دانش‌آموزان را تقویت کند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *