×
×
جدیدترین‌‌ها

دو چالش خیلی مهم مدیران شرکت‌ها و کارخانجات در ایران

  • کد نوشته: 110582
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳
  • بسیاری از شرکت ها و کارخانجات در ایران  برای توسعه سهم بازار خود در حال رقابت سنگین در زمینه تبلیغات و برندسازی هستند.
    دو چالش خیلی مهم مدیران شرکت‌ها و کارخانجات در ایران

    نخست نیوز – بسیاری از شرکت ها و کارخانجات در ایران  برای توسعه سهم بازار خود در حال رقابت سنگین در زمینه تبلیغات و برندسازی هستند، اما بسیاری از همین شرکتها دچار چالش بسیار مهم می‌باشند که در ادامه به مهمترین مشکلات به همراه راهکار اشاره خواهد شد. با توجه به حضور مستمر در کارخانجات و شرکتها و فعالیت به عنوان مشاور  و عارضه‌یاب تخصصی کسب و کارها بیشتر کارخانجات و شرکتها دچار چالشهای زیر می‌باشند از جمله:

    1 –  مشکلات بسیار زیاد در بخش فروش و بازاریابی

    این بخش به عنوان یکی از مهمترین و جدی ترین مشکلات شرکتها و کارخانجات است که علتهای مختلف دارد . علتهایی همچون مدیران سنتی با دیدگاههای قدیمی  و نداشتن دانش فنی روز در زمینه فروش و بازاریابی، منابع انسانی، تبلیغات و بسیاری  موارد دیگر.

    نداشتن یک سیستم حرفه‌ای  و منسجم در زمینه فروش و بازاریابی ، استخدام‌های اشتباه در این بخش مهم، عدم سرمایه‌گذاری آموزشی مستمر در این بخش، عدم تخصص بودجه ماهانه و سالانه برای توسعه سهم بازار و برندینگ در این بخش نیز از عوامل مهم دیگر می‌باشد.

    بسیاری از کارخانجات در کشور با ظرفیتهای کمتر از 50 درصد در حال فعالیت می باشند که به علت نداشتن فروش و بازاریابی دقیق، دچار مشکلات زیاد و عدم توان مالی درست در زمینه پرداخت هزینه ها و حقوق می گردند.

    2 – مشکلات در زمینه مدیریت سازمانی  و منابع انسانی

    دومین مشکل در بسیاری از شرکتها و کارخانجات کشور، مربوط به مسائل مدیریتی  و منابع انسانی است که بیشتر شرکتها با آن درگیر می‌باشند. عدم توانایی بسیاری از مدیران در پیاده سازی یک سیستم واحد و حرفه ای در اجرا کارها و چند کاره‌گی و حضور مدیران در همه بخشهای کسب و کار ، جزو یکی از مشکلات بسیار مهم می باشد.

    همچنین تعامل  و مدیریت روابط با منابع انسانی که جزو بسیار گران قیمت سرمایه‌های هر کسب و کاری است نیز از مشکلات و چالشهای بسیار حساس می باشد. بسیاری از شرکتها یا با کمبود نیروی متخصص و آموزش دیده در بخشهای مختلف مواجه هستند و یا با استخدامهای اشتباه و تحمیل هزینه بیشتر بر کسب و کار خود درگیر مشکلات بیشتر می شوند.

     

    راهکارهای کاربردی برای برون رفت از مشکلات مهم اشاره شده:

    1 – بررسی گزارشهای آماری 3 ماهه و 6 ماهه عملکرد مشتریان در شرکتها

    2 – برنامه‌ریزی آموزشهای مستمر در سازمان فروش  و بازاریابی شرکتها

    3 – تفویض اختیارات به همراه دادن مسئولیت به کارمندان از سوی مدیران ارشد

    4 – تعیین بودجه‌های مشخص برای راه اندازی سیستم بازاریابی  و فروش سیستمی

    5 – کمک گرفتن از مشاوران و متخصصان حوزه‌های فروش و بازاریابی، تبلیغاتی و تولید

    نتیجه گیری:

    بخش فروش و بازاریابی تمام کارخانجات و شرکتها قلب تپینده و خط مقدم کسب و کار است. مدیران شرکتها برای موفقیت و حضور دائم و فعال در بازار رقابت فعلی باید برای بخش فروش  و بازاریابی  و بویژه نیروهای آن بخش، سرمایه گذاری‌های آموزشی مستمر در نظر بگیرند تا از بازار رقابت عقب نمانند.

    همچنین استفاده از مشاوران و مربی‌های متخصص در زمینه فروش و بازاریابی، منابع انسانی  و تبلیغاتی می‌تواند از هدر رفت پول در شرکتها جلوگیری نموده و به رشد و اشتغال‌زایی بیشتر شرکت ها کمک کند.

    کسب و کارها باید این نکته را در نظر بگیرند که با داشتن زیر ساختهای عالی  و سابقه زیاد در زمینه کسب و کار خود ، اگر در زمینه تقویت و آموزش مستمر تیمهای فروش و بازاریابی خود کوتاهی و کم کاری نمایند، قطعا در دراز مدت محکوم به حذف شدن از بازار خواهند بود و این در بازار اقتصاد بارها برای صنایع و کسب و کارهای بسیار بزرگ رخ داده است.

    دکتر ناصر جعفری

    مربی حرفه ای فروش  و بازاریابی در ایران، موسس و بنیانگذار مدرسه فروش و بازاریابی ناصر جعفری

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *