به گزارش نخست نیوز، دکتر علی خسروشاهی_در همین مسیر تاکنون استیضاح وزیران اقتصاد و نفت در سامانه مجلس ثبت شده و زمزمههای استیضاح وزیر کار و تعاون و رفاه هم به گوش میرسد تا به عدد سه برسانند و شاید بالاتر هم ببرند.
درباره وزیر اقتصاد افزایش نرخ دلار و حذف ارز نیمایی انگیزه اصلی علام شده اما سراغ وزیر کار و تعاون و رفاه هم رفتهاند که ربطی به قضیه ارز ندارد.
اگر معیارشان همان وزیرانی باشد که از ابتدا روزنامه معروف هم نظرشان با آنان موافق نبود ،بعید نیست فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و سیمایی صراف وزیر علوم را هم در فهرست بگذارند هر چند که مشخص نیست اینها را تا چند درصد «زاویهدار» میدانند ولی با تیتر درشت نوشتند عبور از مشکلات با زاویهداران ناکارآمد شدنی نیست. منظور از زاویه داران ناکارآمد همان وزیرانی است که از ابتدا نمیپسندیدند.
با این حال به نظر نمیرسد نه رییس جمهوری نه وزیران او قضیه استیضاحها را جدی نگرفته باشند. اکثریت جامعه هم که به این نمایندگان رای نداده و درگیر تامین مایحتاج زندگی است و با انواع شوراهای عالی مجلس را در راس امور نمی بیند طبعا برای این رفتارها تره خرد نمیکند و اساسا تهدید استیضاح از خود آن مهمتر است.
پزشکیان هم اگر میخواست زیر بار اولدوروم بولدوروم های اینان برود به تغییر جواد ظریف و ابلاغ قانون موهن حجاب تن میداد و دیدیم که زیر بار نرفت.
روزی که ناصرالدین شاه را میرزا رضا کرمانی ترور کرد ناظم الدوله رییس نظمیه دارالخلافه از ضارب پرسید کی پشت دروازه های شهر منتظر بود که قبله عالم را کشتی. حالا می توان از استیضاحیون پرسید کی را پشت دروازه باب همایون منتظر دارید که به دنبال انداختن همتی هستید در حالی که همه میدانند بی مذاکره برای رفع تحریم ها و بدون پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی کاری از هیچ مدیر ارشد اقتصادی برنخواهد آمد.
مخالفت اقلیت رادیکال مجلسی که خود مجلس اقلیت است با دولتی که با اکثریت نسبت بیشتری دارد امر شگفت آوری نیست اگرچه بنا بر ادامه کار وزیران باشد از این جماعت کاری برنخواهد آمد و بردی نخواهند داشت.
دیدگاهتان را بنویسید