به گزارش نخست نیوز، در جریان صدوشصتونهمین جلسه شورای شهر تهران در ۲۲ مرداد سال گذشته تذکری با امضای ۹ عضو شورای شهر پایتخت (مهدی عباسی، مهدی اقراریان، ناصر امانی، علیاصغر قائمی، جعفر شربیانی، زهرا شمساحسان، جعفر تشکریهاشمی، سوده نجفی و حبیب کاشانی) مبنی بر انتصابات غیرقانونی علیرضا زاکانی، شهردار تهران بهویژه انتصاب حسین حیدری، داماد آقای شهردار تقدیم رئیس این پارلمان شد. در آن زمان امضاکنندگان تذکر مذکور شاید این روزها را پیشبینی میکردند که ۳۰ تابلوی ارزشمند به بهانه نمایش عمومی از موزه امام علی (ع) خارج شود و از دوبی سر دربیاورد برای فروش. ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران آن زمان در مورد نقش حسین حیدری، گفت: «به دلیل گزارشهای زیادی که در زمینه دخالتهای مستقیم او – نهفقط مشاوره – به ما رسیده است؛ به نحوی که او در جلسات شهرداری امر و نهی میکند. [..]این موضوعاتی است که ما شنیدیم و میگویند که پدر دامادش در یک طبقه از سازمان فرهنگی و هنری نشسته و در بسیاری از اقداماتی که در این سازمان – مالی و غیرمالی – امر و نهی میکند.»
انگ سیاسیکاری به عضو شورای شهر
سوال این است که پای نزدیکان زاکانی در این ناکارآمدی و بیتدبیری در مدیریت سازمان فرهنگی هنری شهرداری در میان است؟ ناصر امانی در گفتگویی به این سوال پاسخ داده و گفت: «این یک استنباط است. اما ما نگران این نوع اقدامات بودیم که آن تذکرات را میدادیم. وگرنه دلیلی برای این تذکر وجود نداشت. هر اتفاق غیرقانونی که در رأس یک مجموعه صورت گیرد تبعات احتمالی بعدی آن روی دوش سازمان میافتد. این اقدام ممکن است یکی از تبعات آن تذکری باشد که ما دلسوزانه – در مردادماه سال گذشته – دادیم. اما به آن توجه نشد و در حال حاضر یکی از نمونهها و تبعات آن را میبینیم.»
او با تاکید بر برخورد با عاملان مسترد نشدن تابلوها به موزه امام علی (ع) گفت: «هنوز اثبات نشده که تخلفی صورت گرفته است. همین که اعلام شود تخلفی صورت گرفته و عوامل این تخلف معرفی شوند، عامل بازدارندهای است برای آنکه دیگر این اتفاقات تکرار نشود.»
امانی افزود: «اگر اثبات شود که تخلفی صورت گرفته حتماً از مراجع نظارتی درخواست میکنیم که به لحاظ قانونی با عوامل آن برخورد شود.»
این عضو شورای شهر تهران با اشاره به بیانیه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: «به دوستان شهرداری پیشنهاد میکنم که بیانیه سیاسی ندهند. این سازمان طی این بیانیه موضوع را به دورههای قبل ربط داده است. نمیدانم این چه روالی در شهرداری است که بیانیهای به این شکل بدهد برای ایجاد فرافکنی و عضو شورای شهر تهران را به سیاسیکاری متهم میکنند. در حالی که من در تذکر خود استناد قانونی را مطرح کردم و گفتم ما مسئول حفاظت از اموال منقول و غیرمنقول شهرداری هستیم. تابلوها هم اموال منقول هستند. من گفتم که ارزش مادی آن مطرح نیست، ارزش معنوی این تابلوها مهم است. بالاخره این تابلوها به شهرداری اهدا شده که امانت صاحب اثر است و بههیچعنوان حق ندارند بدون مجوز آن را به فروش برسانند. اگر شهرداری تابلوها را خریده، سوال این است که تابلوها را خریدیم تا با فروش سود ببریم یا موزه را غنی کنیم؟ فروش تابلوها با این دو هدف مغایر است. امیدواریم توجیه نکنند بلکه از این به بعد این روشها را ادامه ندهند.»
منبع فرارو
دیدگاهتان را بنویسید