به گزارش نخست نیوز: سعید کوشافر_اما در این بیش از دو ماه بهویژه از زمانی که پایان انتخابات اعلام و پزشکیان بهعنوان رییس جمهور مشخص شد ، ارکان دولت دچار نوعی سرگردانی شده است . از یکسو ماموریت معاون اول بهعنوان سرپرست هیات دولت به پایان رسیده و از سوی دیگر رییس جمهور هنوز وزرای خود را در کابینه ندارد و عملا مدیران از شیوه و روش وی پیروی نمیکنند . شاید بدبینانه باشد اگر بگوییم که بسیاری از مدیران به این گمان که در دولت بعد جایی نخواهد داشت ، عملا کار را رها کرده و اگر نگوییم دچار ترک فعل شدهاند ، میتوان گفت دچار روزمره گی هستند . این در حالی است که امور کشور و مردم ادامه دارد و اکنون گرههای بعدی در برخی مشکلات مردم افتاده است .
از دیگر سو کشورمان در شرایط حساسی قرار دارد که هرروز عقبماندگی در مدیریت منابع و تاخیر در امور میتواند صدمات جدی بر پیکره جامعهی ایرانی وارد کند . به نظر میرسد که تا پایان هفته تکلیف وزرای دولت مشخص خواهد شد ، اما از زمان جلوس وزیر بر صندلی وزارت تا مدیریت عملی وی بر مدیران میانی و استانی حداقل چند ماه فاصله خواهد بود .
اگر قرار باشد همانگونه که در این ؟؟؟؟ از دو ماه اتفاق افتاد ، در ماههای پیش رو هم امور مردم مطلع باشد که وای بر نظام مدیریت کشور .
اما توسعه میشود که در درجه اول ، مدیران ارشد استانی ازجمله استانداران فارغ از اینکه در دولت بعدی باشند یا نباشند ، نظارت جدیتری بر مدیران استانی اعمال کنند تا وضع بهگونهای نشود که مردم احساس بیدولتی کنند . دوم اینکه وزرا ،باید هرچه سریعتر تکلیف معاونان ، مدیران میانی و روسای سازمانها را مشخص کرده و به این بلاتکلیفی پایان دهند تا امور مردم بیش از این معطل سیاستهای نامشخص نماند. درعینحال مدیران جدید یا الباقی مدیران فعلی آنها را در قبال مردم و نمایندگان آنها از یکسو و در قبال دولت مستقر و وزرا مسوول و پاسخگو خواهد کرد و این خود مقدمهای بر ترک فعل یا کمکاری و رها کردن امور مردم است .
دیدگاهتان را بنویسید