به گزارش خبرگزاری نخست نیوز ، محمدرضا سلمانی، گفت: مطالعهای از وضعیت تهران در زمینه سنجش عدالت در سلامت انجام شده و درصد افراد مضطرب، اختلال کارکرد اجتماعی، اختلال جسمی سازی، افسردگی و شیوع هرگونه اختلال روانپزشکی مشخص شده است.
وی با اشاره به نشانگرهای مهم سلامت اجتماعی، گفت: برنامه خدمات سلامت اجتماعی با عنوان سراج در ۸ شهرستان در کشور انجام شده و منطقه ۱۷ به عنوان تنها منطقه کلانشهر تهران وارد این برنامه شد. سپس این برنامه در قالب طرح سامان توسعه پیدا کرد و قرار شد در سال ۹۲، ۲۳ نقطه شهرستانی، در سال ۱۴۰۰ یک شهرستان از هر استان و در سال ۱۴۰۱ همه شهرستانها تحت پوشش خدمات سلامت اجتماعی قرار بگیرند و اکنون این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی تهران جلوتر از این زمان بندی، در جنوب تهران و اسلامشهر به اجرا در آمده است.
سلمانی با تشریح برنامه خدمات سلامت اجتماعی گفت: در این طرح، غربالگری اولیه اختلالات روانپزشکی، اعتیاد و سلامت اجتماعی، درمان دارویی، مداخلات روانشناسی، مراقبت و پیگیری و آموزش قرار دارد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقدامی نوآورانه در دوران همه گیری کووید ۱۹، مرکز روانپزشکی کرونا را راه اندازی کرد که توانست خدمات مؤثری ارائه دهد.
تداوم وضعیت نارنجی هوای تهران






دیدگاهتان را بنویسید