به گزارش نخست نیوز، ابراهیم ناظمی_در اکثر ادارات کشور، تلفنهای سانترال و یا تلفنهای گویا نصبشده، که ۹۰ درصد اینها غیر ضرور است و فقط با اعصاب و روان مردم بازی میکند و خزانه مخابرات را پر مینمایند و هزاران آه و نفرین نصیب کسانی میکند که برای فرار از مسوولیتها یا پز استفاده از تکنولوژی روز، تلفنهای سانترال یا گویا را نصبکردهاند که موجب سرگردانی و آزار مردم میشوند و کار بهجایی رسیده که هرچه هم گلایه و شکایت میشود مدیران به رفع مشکل و یا جمعآوری این تلفنها اقدام نمینمایند درعینحالی که خود واقف به مشکلات آنها برای مردماند.
مردم در اغلب این تلفنها ابتدا باید به تعریف سازمانی و.. گوش کنند و بعد با زدن شمارههای صفحهکلید از این کانال شوند و دستآخر هم نتیجه هم نمیگیرند و تنها وقت هدرمی رود قصه استفاده از این تلفنها بهقدری بغرنج است که به هر موضوع آن بخواهیم بپردازیم موجب تطویل کلام است اما با فعال بودن کاربر در اپراتوری تلفنهای ادارات، بهیقین میزان تماسها به یکبیستم و زمان صرف وقت برای آن در صورت پاسخگویی مستقیم به کمتر از۲ دقیقه کاهش مییابد درصورتیکه اگر فردی با دستگاه تلفن گویا بخواهد پاسخ بگیرد آنهم در صورت برقرای بارها تماس، ساعتها باید زمان صرف کند و نتیجه هم نگیرد.
بنابراین با تحقیق و تجربه طولانیمدت باید گفت مضرات تلفنهای گویا بسیار بیشترتر از ثمره آنها است. بهویژه اینکه پشت خط مکرر در مکرر آهنگ میزند و یا میگوید، هماکنون موقعیت شما در صف انتظار نفر ۲۵ است. پیشبینی زمان انتظار شما برای مکالمه با اپراتور ۲۸ دقیقه میباشد.
از اینکه صبورانه منتظر میمانید سپاسگزاریم. مسوولیت اپراتوری تلفنهای ادارات نیز کمتر از مدیران و مجموعه کارکنان نیست، چراکه اپراتورها میبایست بر تمامی واحدها و افراد و حوزههای تخصصی اداره اشراف داشته باشند و آنها را بشناسند و تماسگیرندگان را بهدرستی راهنمایی کنند و یا ارتباط آنها را به قسمتها و یا افراد مربوطه اتصال دهند، حتی اینها باید از حضوروغیاب کارمندان اطلاع داشته باشند. ازآنجاکه این افراد انعکاسدهنده ماهیت خدمتی اداره به مردم هستند و کار آنان سخت است باید از حقوق مناسب هم برخوردار باشند و باحوصله به راهنمایی مردم بپردازند و از سرگردانی و نارضایتی مردم بکاهند
دیدگاهتان را بنویسید