×
×
جدیدترین‌‌ها

وقتی BBC رونالدو را در تهران می‌بیند و «نیکی میناژ» را در لندن سانسور می‌کند!

  • کد نوشته: 78917
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۲
  • رسانه BBC فارسی در شرایطی، استقبال از رونالدو در تهران را به فقر فرهنگی نسبت می‌دهد که همین اتفاق سال گذشته برای یکی از خواننده های کشور انگلیس در قلب لندن رخ داده است.

    وقتی BBC رونالدو را در تهران می‌بیند و «نیکی میناژ» را در لندن سانسور می‌کند!

    به گزارش نخست نیوز ، حضور کریستیانو رونالدو در ایران بازتاب زیادی در رسانه‌های داخلی و خارجی داشته است و در این باره رسانه های عربستانی، استقبال از این ستاره دنیای فوتبال را تاریخی عنوان کردند و به تمجید از کشورمان پرداختند.

    در این میان برخی از افراد و رسانه‌ها که شاید آمدن رونالدو به ایران و تهران به مذاقشان خوش نیامده بود، سعی در به حاشیه بردن این اتفاق مهم ورزشی در کشورمان داشتند.

    نمونه این اتفاق در خروجی برخی از رسانه های به اصطلاح مستقل از قبیل BBC فارسی هم دیده شد. این رسانه ها از مردمی که به دنبال اتوبوسی که رونالدو در آن حضور داشت، می دویدند و یا حضور برخی افراد بر روی تپه های اطراف هتل محل اقامت ستاره پرتغالی، تلاش به دیدن رونالدو می کردند، مبادرت به سیاه نمایی کردند و با ترفندهای رسانه‌ای خود حرف خود را از زبان دیگران «برخی» زدند تا به نوعی ابراز تاسف کنند برای فقر فرهنگی جامعه ایران.نکته جالب ماجرا اینجا است که در حدود یک سال قبل و در ۱۴ جولای سال ۲۰۲۲، شبیه به همین اتفاق در قلب لندن، جایی که رسانه BBC فارسی در آنجا مستقر است، رخ داده است.

    آنجا که «نیکی میناژ» یکی از خواننده های مطرح انگلیسی که بیش از ۲۰۰ میلیون فالوئر در شبکه اینستاگرام دارد، پس از لغو نشست خبری اش به دلیل ازدحام و هجوم شدید افراد، بسیاری را جیغ کشان پشت خودروی خود دید.

    در همین باره رسانه CBS در آن زمان نوشت: بسیاری از هواداران نیکی میناژ پس از اینکه موفق نشدند این سلبریتی را ببینید، جیغ کشان در خیابان به دنبال اتومبیل این سلبریتی دویدند.ماجرایی که مورد روایت BBC فارسی قرار نگرفت و به نوعی این رسانه ترجیح می‌دهد این اتفاقات را در قلب لندن نادیده بگیرد و فقط نشان دهد این مسائل به دلیل بسته بودن درها و فقر فرهنگی در کشورهایی مثل ایران رخ می‌دهد.

    باید پذیرفت که مقوله علاقه به سلبریتی و سلبریتی محوری، در همه جای دنیا موضوعی رایج است که البته نباید آن را به کل جامعه تعمیم داد.
    منبع:مشرق

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *