به گزارش نخست نیوز ،افزایش پایه ابلاغی هزینه ساخت حدود ۴۰ درصد بوده، ضمن اینکه صرفا افزایش نیز با تصمیمگیری در هر استان تا حدود ۵۰ درصد امکانپذیر بوده و در خصوص ساختمانهای غیرمتعارف، ویژه و خاص نیز به تناسب هزینه ساخت بسته به شرایط بومی هر استان تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد. همچنین تعرفه تعیین شده برای تمام خدمات و صلاحیتها در هفت رشته خواهد بود.
، سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اعلام ابلاغ دستورالعمل تعرفه خدمات مهندسی سال ۱۴۰۴ و تفویض اختیار وزیر راهوشهرسازی به استانداران، از برگزاری جلسات شورای بررسی و تایید مبانی قیمتگذاری خدمات مهندسی و اعلام پیشنهاد نهایی به وزیر راهوشهرسازی قبل از پایان سال ۱۴۰۳ به منظور ابلاغ به موقع تعرفه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
امین مقومی افزود: این تفویض اختیار با هدف تصمیم گیری به موقع و اجرای تعرفه همزمان با آغاز سال جدید انجام شده است، به نحوی که هزینه ساخت پایه بلافاصله قابل اجرا خواهد بود.
منبع فرارو
دستور پزشکیان به عراقچی برای مذاکره با آمریکا






دیدگاهتان را بنویسید