به گزارش نخست نیوز
با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر هم افزایی و همدلی بین سه قوه در مسیر خدمت رسانی به مردم بیان کرد: تعامل و همکاری بین مسئولان در قوای سه گانه سبب می شود تا مشکلات مردم بهتر حل شده و نتیجه این همفکری و تعامل خدمت رسانی به مردم در شرایط بهتری است.
وی در ادامه با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت سیزدهم این تعامل و ارتباطات بسیار خوب بوده است، اظهار کرد: اما امسال یک اتفاقی در بودجه رخ داد و آن هم این بود که شورای نظارت مجمع تشخیص مصلحت، برخی از موضوعات راهبردی که در بودجه پیش بینی شده بود مانند واردات خودروهای کارکرده یا بحث تخصیص قیر رایگان یا تهاتر نفت -که بنا بود بخشی از مشکلات مردم را در حوزه های زیرساختی حل کند- را حذف کرد.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بنا بود با واردات خودروهای کارکرده قیمت افسار گسیخته خودروهای داخلی کنترل شود ولی این اقدام مجمع تشخیص منجر به ایجاد یک اختلاف شد. از طرفی هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام صرفا باید کلیات را در موارد ضروری بررسی کند اما متاسفانه به جزئیات وارد شد و خودش به بودجه آسیب زد. به نظر می رسد باید تدبیری پیش بینی شود که مجمع تشخیص خیلی به حوزه اجرا ورود نداشته باشد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه تاکید کرد: استیضاح یکی از ابزارهای نظارتی مجلس است، در جایی که برخی از نمایندگان احساس کنند که از طریق سوال و تذکر نمی توانند مشکلات مردم را پیگیری و حل کنند از ابزار استیضاح استفاده خواهند کرد.
وی ادامه داد: البته در خصوص استیضاح وزیر صمت، استدلال کسانی که متقاضی استیضاح هستند این است که مشکلات در حوزه قیمت گذاری و واردات خودرو و دسترسی راحت مردم به این کالا به وزیر صمت باز می گردد. در واقعیت هم زمانی که قیمت یک خودرو را با سایر کشورها مقایسه می کنیم، اصلا توجیه پذیر نیست و یکی از مطالبات مردم این است که در حوزه خودرو یک اقدامی صورت گیرد.
سرگزی افزود: دولت وعده داده که قیمت خودرو را تعدیل کرده و واردات خودرو صورت گیرد که این وعده های دولت محقق نشده است ولی اینکه آیا استیضاح وزیر صمت به نتیجه ای برای تحقق این وعده ها خواهد رسید یا خیر، مهم است.
دیدگاهتان را بنویسید