به گزارش نخست نیوز ، به همین دلیل است که به محض روشن کردن گوشی خود، راههای مختلفی را برای کاهش مصرف نیرو و افزایش عمر باتری امتحان می کنیم. اگرچه همه این اقدامات همیشه موفق نیستند اما عادت کرده ایم اقدامات مختلفی را امتحان کنیم تا عمر باتری تلفن هوشمند را تا حد ممکن افزایش دهیم. در وهله نخست، به دلیل این که می دانیم کدام اپلیکیشنها از همه خطرناکتر بوده و شارژ گوشی را به محض شروع استفاده از آنها، به سرعت خالی میکنند.
در فروشگاه گوگل پلی، اپلیکیشنهای بیشماری برای گوشی اندرویدی وجود دارد و خدمات برای همه چیز وجود دارد اما به طور کلی کاربران تمایل دارند همان اپلیکیشنهای محبوب را دانلود کنند. با این حال، به منظور این که بهترین مراقبت را از باتری تلفن هوشمند خود داشته باشید، اپلیکیشنهایی وجود دارد که باید از دانلود آنها خودداری کنید یا کمتر از آنها استفاده کنید.
البته بعضی از این اپلیکیشنها، کاملا مفید بوده و باید در تلفن هوشمند شما نصب شده باشند اما اپلیکیشنهای دیگر برای آن دسته از افرادی که پیش از آن هم مشکل باتری را تجربه کرده اند، می توانند فاجعه آمیز باشد. بر اساس گزارش وب سایت گیزچاینا، فهرست اپلیکیشنهایی که بالاترین مصرف انرژی را دارند، به این ترتیب است:
۱- فیت بیت
۲- اوبر
۳- اسکایپ
۴- فیس بوک
۵- ایربیانبی (Airbnb)
۶- اینستاگرام
۷- تیندر
۸- بامبل
۹- اسنپ چت
۱۰ واتساپ
سازمانی که این آمار را گردآوری کرده، شرکت تحقیقاتی پی کلود (pCloud) است. این سازمان برای دستیابی به این هدف، فهرستی از اپلیکیشنهایی را درست کرده که بیشترین استفاده از باتری را دارند و در پایان، نتیجه این بررسی نشان داده شده است.
دیدگاهتان را بنویسید