به گزارش نخست نیوز به نقل از شبکه سیانبیسی، گروهی متشکل از ۱۳ قانونگذار آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه نامهای خطاب به شرکتهای فنآوری منتشر کردند و در آن، از این شرکتها خواستند تا با توجه به اقدام اخیر دولت برای کاهش تحریمهای مرتبط با دسترسی مردم ایران به اینترنت، این روند را تسهیل کنند.
این نامه که به امضای سناتورها باب منندز و بن کاردین رسیده، خطاب به شرکتهای گوگل، متا، آمازون، مایکروسافت، اپل و دیجیتال اوشن نوشته شده و از آنها خواسته شده است تا ابزارهای مورد نیاز ایرانیان برای رفع آنچه محدویتهای دولتی عنوان شده است را به سرعت و بهطور قانونی فراهم کنند، چراکه بنا بر ادعای آنها در شرایطی که دولت ایران به سرکوب اعتراضات ادامه میدهد، دسترسی به خدمات ارتباطی کلیدی است.
وزارت خزانهداری آمریکا ۲۳ سپتامبر یک مجوز عمومی صادر کرد که بر اساس آن، برخی مبادلات در حوزه تامین اینترنت برای ایران از تحریمهای این کشور معاف میشود.
به گزارش ایسنا، دولت و مقامات آمریکایی در هفتههای اخیر و همزمان با بروز ناآرامیها در برخی شهرهای ایران به شدت تلاش کردهاند به بهانههای مختلف و از هر طریقی که میتوانند به ناآرامیها در ایران دامن بزنند و از اغتشاشات در کشورمان و ایجاد خشونت حمایت کردهاند. این در حالی است که آنها با ادعای حمایت از حقوق مردم ایران کماکان به تحریمهای ظالمانه خود علیه ایران ادامه میدهند.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این در واکنش به مداخله سایر کشورها در امور داخلی ایران با بیان اینکه «اعتراض» و «اغتشاش» هم ماهیت متفاوتی دارند و هم نتایجی متفاوت، خاطر نشان کرد: در دگرگونی اوضاع و فراز و فرود زمانه، دولت و ملت ایران دوستان و دشمنان خود را بهتر میشناسد.
وی همچنین با اشاره به موضع گیری مقامات بعضی از کشورهای غربی و آمریکا در مورد تحولات این روزهای ایران و برخی از دخالتهای آنها در امور داخلی کشورمان نوشت: رفتار مداخلهآمیز و حمایت آشکار برخی دولتهای غربی از اغتشاشات اخیر در ایران و تداوم رفتارهای تحریکآمیز آنان اثبات کرد که آنها هر زمان فرصتی ببینند در اقدام مستقیم و غیرمستقیم علیه ثبات، امنیت و استقرار نظام و کشورمان تردید نخواهند کرد.
کنعانی تاکید کرد: دشمنان فقط با جمهوری اسلامی مخالف نیستند، آنها با ایران مخالفند.
دیدگاهتان را بنویسید