×
×
جدیدترین‌‌ها

دموکرات‌ها درخواستشان از بایدن درباره اوکراین را پس گرفتند

  • کد نوشته: 51918
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱
  • گروهی از قانونگذاران دموکرات آمریکایی، نامه‌ای که در آن از جو بایدن خواسته بودند تا تمام روش‌ها برای پایان دادن به درگیری در اوکراین از جمله مذاکرات مستقیم با روسیه را امتحان کند، پس گرفتند.
    دموکرات‌ها درخواستشان از بایدن درباره اوکراین را پس گرفتند

    به گزارش نخست نیوز ، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، این دسته از قانونگذاران آمریکایی که نگران همسو شدن با جمهوری‌خواهان ضد جنگ هستند، اکنون می‌گویند از سیاست جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر ارسال نامحدود تسلیحات به کی‌یف حمایت می‌کنند.

    این نامه که از طرف پرامیلا جایاپال، رئیس گروه ترقی‌خواهان کنگره نوشته شده بود، از بایدن می‌خواست تا «تمام راه‌های ممکن از جمله تعامل مستقیم با روسیه را به منظور کاستن از آسیب و حمایت از اوکراین در دستیابی به یک سازش مسالمت‌آمیز بررسی کند.» حدود ۳۰ تن از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از جمله ایلهان عمر و الکساندریا اوکازیو-کورتس این نامه را که دوشنبه به کاخ سفید فرستاده شد، امضا کرده بودند.

    ظرف چند ساعت پس از آن، جایاپال «روشن» کرد که این گروه پیشرو همچنان از «حمایت نظامی و اقتصادی مداوم» بایدن از کی‌یف حمایت می‌کند و تا بعد از ظهر سه‌شنبه، نامه به طور کامل پس گرفته شد.

    پرامیلا جایاپال در بیانیه‌ای گفت که این نامه چند ماه پیش تنظیم شده بود و کارکنانش را به خاطر انتشار این نامه مقصر دانست. او در ادامه توضیح داد که این نامه به دلیل اینکه «ظاهر تأسف باری را ایجاد کرده» مبنی بر اینکه مترقی‌ها با اقلیتی از قانونگذاران جمهوری‌خواه که در مورد کاهش کمک به اوکراین صحبت می‌کنند همسو می‌شوند، پس گرفته شد.

    دموکرات‌های مجلس نمایندگان و سنای آمریکا به اتفاق آراء به تخصیص ۴۰ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به کی‌یف رای دادند و تنها ۶۸ جمهوری‌خواه در هر دو مجلس مخالف بودند. با این حال، با توجه به اینکه حزب جمهوری‌خواه احتمالاً کنگره را در نوامبر باز پس می‌گیرد، کوین مک‌کارتی، رهبر این حزب به تازگی اعلام کرد که اکثریت جدید «قرار نیست یک چک سفید امضا برای اوکراین بنویسند.»

    پرامیلا جایاپال، رئیس گروه ترقی‌خواهان کنگره با اشاره به مقایسه بین اعضای حزب خود و جمهوری‌خواهان نوشت: قطعا این درست نیست. هر جنگی با دیپلماسی به پایان می‌رسد و این جنگ هم پس از پیروزی اوکراین همینطور خواهد بود.

    این عقب‌نشینی، موضع ترقی‌خواهان در مورد اوکراین را مطابق با موضع بایدن و تشکیلات دموکرات و جمهوری‌خواه می‌کند. رئیس‌جمهوری آمریکا وعده داده است که «تا زمانی که طول بکشد» به اوکراین تسلیحات بفرستد و به ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین اجازه دهد تا تصمیم بگیرد چه زمانی به دنبال صلح باشد.

    زلنسکی هرگونه مذاکره صلح با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را رد کرده و قول داده است که بخش‌هایی از جمله شبه جزیره کریمه را که اکنون ضمیمه خاک روسیه شده است، پس بگیرد.

    منبع: ایسنا
    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *