×
×
جدیدترین‌‌ها

تماس تلفنی بایدن و شولتز درباره عقب‌نشینی روس‌ها از مرز اوکراین

  • کد نوشته: 33704
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰
  • سخنگوی کابینه آلمان می‌گوید صدراعظم این کشور و رئیس‌جمهور آمریکا طی تماس تلفنی گفتند که هنوز کاهش قابل توجهی در حضور نظامی روسیه در نزدیکی اوکراین رخ نداده است.
    تماس تلفنی بایدن و شولتز درباره عقب‌نشینی روس‌ها از مرز اوکراین

    به گزارش نخست نیوز ، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه به‌صورت تلفنی با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفتگو کرد.

    کاخ سفید طی بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت: «بایدن و شولتز مکالمات مربوطه خود را با رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین و رئیس جمهور [ولودیمر] زلنسکی در مورد تداوم استقرار نظامی روسیه در مرزهای اوکراین مورد بحث قرار دادند».

    در این بیانیه آمده است: «آنها بر تعهد خود به حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین تاکید کردند و بر اهمیت ادامه هماهنگی فراآتلانتیک در زمینه دیپلماسی و اقدامات بازدارنده و تقویت جناح شرقی ناتو در صورت حمله بیشتر روسیه به اوکراین تاکید کردند».

    سخنگوی شورای وزیران آلمان نیز خبر داد که صدراعظم این کشور درباره تماس تلفنی با رئیس جمهور آمریکا، اطلاعات سفر خود به کی‌یف و مسکو را به اشتراک گذاشته است.

    این مقام آلمانی توضیح داد، شولتز و بایدن موافق هستند که هنوز کاهش قابل توجهی در حضور نظامی روسیه در نزدیکی اوکراین رخ نداده است.

    به گفته سخنگوی کابینه آلمان، سران دو کشور از اظهارات پوتین در مورد تمایل وی برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک استقبال کردند.

    پیش از این نیز سرویس اطلاعات خارجی استونی با ادعای اینکه اعزام نیروهای روسی به مرز اوکراین ادامه دارد، مدعی شد مسکو احتمالا تهاجمی محدود را علیه این کشور انجام می‌دهند. (جزئیات بیشتر)

    این در حالی است که روز گذشته همزمان با اعلام روسیه مبنی بر بازگشت نظامیان این کشور از مرز با اوکراین پس از اتمام تمرین‌های نظامی سخنگوی وزارت خارجه روسیه تصریح کرد که پروپاگاندای کشورهای غربی درباره جنگ شکست خورده است. وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه (۱۵ فوریه/۲۶ بهمن) اعلام کرده که تمرین‌های نظامی شماری از نیروهای روسیه در بلاروس به اتمام رسیده و روند بازگشت آنها آغاز شده است.

    تنش‌های میان اوکراین و کشورهای غربی در سال‌های گذشته به خصوص بعد از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ به شدت افزایش پیدا کرده است. این شبه جزیره پس از سقوط دولت مرکزی اوکراین توسط گروه‌های مورد حمایت غرب و قدرت گرفتن گروه‌های متمایل به روسیه در شرق اوکراین پس از یک همه پرسی از اوکراین جدا شد و به روسیه پیوست.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *