×
×
جدیدترین‌‌ها

تلاش برای بازیافت پسماندهای کشاورزی و صنعت در خوزستان

  • کد نوشته: 2229
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۷
  • استاندار خوزستان در دیدار با اعضای هیات آلمانی که برای انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند به اهواز سفر کرده اند، گفت: مسئولان خوزستان از طرح های بهبود شرایط محیط زیست استقبال می‌کنند. به گزارش گشت و گذار استاندار خوزستان در دیدار با اعضای هیات آلمانی که برای انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند به […]

    تلاش برای بازیافت پسماندهای کشاورزی و صنعت در خوزستان


    استاندار خوزستان در دیدار با اعضای هیات آلمانی که برای انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند به اهواز سفر کرده اند، گفت: مسئولان خوزستان از طرح های بهبود شرایط محیط زیست استقبال می‌کنند.

    به گزارش گشت و گذار استاندار خوزستان در دیدار با اعضای هیات آلمانی که برای انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند به اهواز سفر کرده اند، گفت: مسئولان خوزستان از طرح هایی که شرایط زیست محیطی این استان را بهبود بخشد استقبال می کنند.

    غلامرضا شریعتی توانمندی صنعتی، کشاورزی و اقتصادی خوزستان را یادآور شد و افزود: عزم دولت برای کاهش آلودگی زیست محیطی در خوزستان است که در این راستا در ۲ سال گذشته اعتبارات خاصی برای مهار گرد و غبار در اختیار خوزستان قرار داده است.

    وی بیان کرد: از صنایع خواسته شده تا در زمینه مدیریت پسماند خود برنامه داشته باشند و در این زمینه بتوانند از تکنولوژی نوین برای مدیریت پسماند در بخش خود استفاده کنند که امیدواریم با مشارکت دولت آلمان بتوانیم در زمینه بهره مندی از روش های نوین در این بخش صنعت نیز شاهد بهبود وضعیت زیست محیطی خوزستان باشیم.

    شریعتی به پسماندها و زهاب های کشاورزی اشاره کرد و گفت: خوزستان به عنوان قطب نخست کشاورزی کشور در تلاش است تا از پسماندهای تولید شده در بخش های توسعه فضای سبز و صنعتی استفاده کند و در این راه شرکت های آلمانی می توانند مشارکت داشته باشند.

    وی با اشاره به بالا بودن حجم تولید پسماند خانگی در خوزستان ادامه داد: روزانه در حدود چهار هزار تن پسماند خانگی در خوزستان تولید می شود که باید با روش های جدید بازیافت و امحا این بخش را مدیریت کرد.

    شریعتی با استقبال از انجام مطالعات طرح جامع پسماند خوزستان گفت: این استان آمادگی دارد تا زمینه های اجرایی شدن این طرح را فراهم آورد.

    در این دیدار «ساتیا نارایانا نارا» سخنگوی این هیات با تشکر از مسئولان خوزستان گفت: کشور آلمان در زمینه مطالعات پسماند در چهار کشور ایران، ترکیه، کرواسی و بلغارستان فعالیت می کند که پس از بررسی های مطالعات پسماند، استان خوزستان در کشور ایران، به عنوان محل اصلی مطالعات انتخاب شده است. خوزستان در بین ۶ استان به لحاظ تنوع پسماند و بالا بودن جمعیت انتخاب شد تا مطالعات در آن انجام شود.

    وی افزود: این مطالعات با همکاری دانشگاه و شرکت های آلمانی انجام خواهد شد و روش های نوین و سرمایه گذاران برای اجرایی شدن این روش ها به خوزستان معرفی می شود.
    این هیات پنج نفره از اساتید و نمایندگان شرکت ها و دانشگاه هایی از آلمان برای بازدید از وضعیت پسماند به خوزستان سفر کردند و بر اساس مشاهدات علمی و عملی روش های نوین و روز مدیریت پسماند در جهان را در خوزستان با مشارکت ایران اجرا کنند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *