نخست نیوز– سرپرسیت سازمان انتقال خون خراسان رضوی در نشست خبری هفته اهدا خون در بیمارستان ناظران با حضور اصحاب رسانه گفت: بیمارستان ناظران وابسته به انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با توانمندیهای بسیار چشمگیر باعث افتخار شهر مشهد است و ما خوشحالیم که این مجموعه به شهر ما اضافه شده است و امیدواریم این بیمارستان با حداکثر توان به فعالیت خود ادامه دهد.
حمیدرضا اسلامی افزود :از اینکه امروز و در هفته اهدای خون این بیمارستان با تمام ظرفیت کنار سازمان انتقال خون خراسان رضوی قرار گرفته و در بحث اهدای خون به بیماران سرطانی ما را حمایت کرده، از دیگر افتخارات سازمان انتقال خون خراسان رضوی است.
وی تصریح کرد: از اینکه پرسنل بیمارستان در صف اول اهدای خون حضور داشتند، باعث تشویق و ترغیب سایر اهدا کنندگان خون بود.
وی همچنین در این نشست عنوان کرد: خراسان رضوی خوشبختانه ازنظر فرآوردههای خونی یکی از استان های برتر است و ما نیاز به خون وارداتی نداریم و حتی به برخی از استان ها از جمله سیستان و بلوچستان صادر می کنیم.
سرپرست انتقال خون خراسان رضوی در ادامه از تولید سالانه ۳۵۰ هزار کیسه خون در این استان خبر داد و گفت: بیماران سرطانی بیشترین مصرف کنندگان خون را شامل میشوند.
دکتراسلامی افزود: پنج درصد خونهای تولیدی بهصورت خون کامل برای بیماران کاربرد دارد و ۹۵ درصد بقیه برای تهیه فراوردههای خونی مورداستفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: مصرف “پلاکت” بهعنوان یکی از فراوردههای خونی در بیماران سرطانی بسیار زیاد است.
سرپرست انتقال خون خراسان رضوی به ضرورت ایجاد پایگاه اهدای خون در بیمارستان ناظران مشهد تاکید کرد و گفت: با ایجاد این پایگاه بخشی از مشکلات تامین خون بیماران رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرهنگ اهدای خون بین افراد جامعه باید افزایش یابد افزود: بانوان سهم اندکی در تولید خون دارند بهطوری که سهم آنان در تامین خون در استان خراسان رضوی ۶ درصد است و این در حالی است که طی سال های اخیر به دنبال اقدامات انجام شده این شاخص ۲ درصد افزایش داشته است.
دکتر اسلامی ادامه داد: سال گذشته از ۱۷۰ هزار مراجعه کننده به پایگاههای اهدای خون در خراسان رضوی ۱۴۰ هزار نفر شرایط اهدا را داشته و از آنها خونگیری به عمل آمده است.
مشهد قطب تشخیص و درمان سرطان
رییس بیمارستان ناظران مشهد نیز گفت: این بیمارستان با داشتن پنج دستگاه شتاب دهنده بهعنوان قطب تشخیص و درمان سرطان کشور شناخته شده است.
دکتر مسعود خانی افزود: در این بیمارستان هیچ بیماری به خاطر نداشتن پول و عدم تمکن مالی از درمان محروم نخواهد شد و علاوه بر اعمال تعرفه دولتی، هزینههای درمانی بیمارانی که مشکل مالی دارند با کمک خیران تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: در این مرکز برای همراهان بیمارانی که از شهرستانها و استانهای دیگر مراجعه میکنند در اقامتگاههایی که با کمک خیران ساخته شده است اسکان موقت پیشبینی شده است.
رییس هیات مدیره این بیمارستان نیز از آمادگی بیمارستان ناظران مشهد برای تاسیس پایگاه اهدای خون در این مرکز خبر داد و گفت: هم اکنون یک پایگاه سیار اهدای خون در بیمارستان ناظران مشهد فعالیت دارد اما ایجاد پایگاه دایمی اهدای خون در این بیمارستان ضروری است.
حمید مستشاری افزود: اهدای خون یک زکات واجب است و خیران سلامت میتوانند در جهت احداث پایگاه اهدای خون قدم بردارند.
بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی ناظران که بهعنوان بزرگترین و مجهزترین بیمارستان درمان بیماران سرطانی در شمال شرق کشور شناخته شده است با مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۹ هزار مترمربع در پنج طبقه در سال ۱۳۹۹ به بهرهبرداری رسید.
این بیمارستان با هزینه خیران مشهد و بهویژه انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی ساخته شده است.
دیدگاهتان را بنویسید