به گزارش نخست نیوز – «مرتضی طلایی»، چهره سیاسی اصولگرا، در رابطه با چالشهای پیش روی دولت سیزدهم درابتدای کار، اظهار کرد: به نظر میرسد تا زمانی که آقای رییسی کابینه خود را معرفی نکند بزرگترین چالش مساله کابینه دولت آینده خواهد بود. برای برون رفت از مشکلات امروز جامعه که خواسته و ناخواسته بر سر راه دولت ایجاد شده و عده ای ایجاد می کنند. مهمترین چالش کابینه ای است که انشاالله مسیر تحقق خواسته های مردم و تحقق وعده های رییس جمهور منتخب را عملیاتی کند.
او افزود: در حال حاضر فرض را بر این می گیریم که این امر در چند روز آینده محقق و دولت مستقر شود. احساس من این است که جریاناتی از بیرون و از داخل قصد ملتهب کردن اوضاع رادارند. نمی توان به شکل عادی به اتفاقاتی که این روزها در گوشه و کنار کشور رخ می دهد نگاه کرد این فشاری است که بر دولت آینده وارد می کنند و دولت را در برابر حجم بالایی از مطالباتی قرار می دهند که دولت یازدهم و دوازدهم نتوانست به آن ها عمل کند و موجب نارضایتی مردم شد، این مطالبات امروز به طرف دولت آقای رییسی سر ریز می شود.
طلایی تصریح کرد: این یک مشکل و مساله است که باید با تدبیر با آن برخورد کرد و مشکل را حل و فصل کرد. آرام سازی فضای کشور و ایجاد روزنه های امید به فردایی بهتر و ارتباط گرفتن با مردم و پاسخگویی به مردم همه در کنارهم از مسایلی است که برای دولت وجود دارد در عرصه مدیریت کشور اقتصاد کشور مهمترین مساله، چالش و بحران است. اقتصاد کشور بدهی هایی با حجم غیر قابل تصوری برای دولت سیزدهم به وجود آورده است حجم نقدینگی بالا در کشور و نرخ بیکاری بالا و مشکلات دیگری که بر سر راه دولت قرار دارد و نباید این تصور را ایجاد کرد که این مشکلات یک شبه، حل می شود.
او ادامه داد: باید به دولت سیزدهم نیز زمان داد تا بتواند با برنامه ریزی هایی که دارد از مشکلات موجود عبور کند.
این چهره اصولگرا در پایان در رابطه با چینش کابینه گفت: خوشبختانه آقای رییسی از لحظه ثبت نام در انتخابات به گونه ای عمل کردند که خود را وامدار هیچ جریان خاصی نبینند و این موقعیت خوبی ایجاد می کند تا آقای رییسی فارغ از توقعات و چانه زنی ها در تحقق رویکرد فرا جناحی خود بگردند و نیروهایی را که به درد کشور می خورند شناسایی و انتخاب کنند و به کار بگیرند. این افراد می توانند از گروههای مختلفی باشند ما باید دولتمردانی ولایی و انقلابی و کارآمد و هماهنگ با رییس جمهور داشته باشیم. اگر چنین شرایطی وجود داشته باشد ما می توانیم کابینه ای فراجناحی داشته باشیم منظور ما این نیست که چند نفر از این حزب و چند نفر از آن حزب بیاورند بلکه منظور ما این است که نگاهی سیاسی به احزاب و افراد وجود نداشته باشد و انتخاب ها مبتنی بر تخصص و تعهد و انقلابی بودن و شاخص هایی این چنینی، باشد.
دیدگاهتان را بنویسید