به گزارش نخست نیوز؛ مجید خروشی– این اسناد شامل وصیتنامهها، دستنوشتهها، عکسها، فیلمها و تاریخ شفاهی خانوادههای ایثارگران هستند که بخشی از هویت فرهنگی مردم خراسان رضوی را تشکیل میدهند. بنیاد شهید تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار سند مرتبط را جمعآوری کرده و بخشی از این اسناد به مرکز بنیاد در تهران منتقل شده است. همچنین، گلایههایی درباره موازیکاری برخی مجموعهها در زمینه جمعآوری و نگهداری این اسناد مطرح شد. در نهایت، تفاهمنامهای جهت ثبت اسناد در مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور برای استفادههای آینده پیشنهاد شد.
خدیوی افزود: برخی از آثار و اسناد شهدا که به دست افراد غیر متخصص جمعآوری شده، به مرور زمان، به دلیل عدم شناخت درست، و فوت فرد متولی ممکن است، برای همیشه نابود شود، که میبایست به بنیاد و یا مرکز اسناد انتقال یابد.
وی به تفاهمنامه اشاره کرد و گفت: اسناد ثبت شده میبایست در مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور نیز ثبت شود، تا در آینده بتوان از این اسناد استفاده کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در پایان افزود: بخشی از فعالیت بنیاد و مرکز اسناد مشترک است، که هر دو مجموعه میتوانند در حوزه ترویج فرهنگ و ایثار و شهادت فعالیت مشترک داشته باشند.
گفتنی است؛ سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، ۱۷ هزار و 452 پرونده شهید، ۵۷ هزار و 510 پرونده جانباز و سه هزار و 994 پرونده آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.
دیدگاهتان را بنویسید