به گزارش نخست نیوز ،، ننوشیدن آب به میزان کافی سبب یبوست میشود و عواملی مانند عدم تحرک، تغییر رژیم غذایی، بیماری و استرس شدید میتواند به شدت یبوست بیافزاید. اگرچه یبوست خود به خود به طور معمول از بین میرود اما ورزشکردن، داروهای بدوننسخه و مصرف آب میتوانند سبب بهبود شرایط شوند و به فرد مبتلا کمککنند. اگر مدتزمان یبوست بیش از ۲ هفته باشد یا افراد مبتلا به یبوست دارای علائم سرگیجه، درد سخت در شکم یا خون در مدفوع باشند، میبایست به پژشک مراجعه کنند. این علائم، نشانههای مشکل جدیتر است.
غضروف به عنوان ضربهگیر مفاصل عمل میکند و حرکت استخوانها روی یکدیگر را روانتر میکند. آب نه تنها بخش بزرگی از غضروف را تشکیل میدهد، بلکه میتواند به جلوگیری از بیماری مفصلی دردناک «نقرس» کمک کند. آب میتواند به دفع سموم از بدن که سبب التهباب مفصل میشوند، کمک کند.
تعریق سبب کنترل دمای بدن میشود و بدن را خنک نگه میدارد. اگر آب به میزان کافی مصرف نشود، بدن هنگام تعریق میتواند مقدار زیادی مایعات، سدیم و پتاسیم از دست دهد. هنگامی که مایعات بدن، پتاسیم و سدیم بدن به مقدار زیادی از دست رود، احتمال تشنگی، دفع کمتر ادرار و خشک شدن دهان وجود دارد. همچنین علائمی مانند احساس سرگیجه، سبکی سر و گیجی نیز مورد انتظار است.
آب به سلامت کلیهها کمک میکند؛ اگر بدن به میزان کافی آب دریافت نکند، مواد زائد میتوانند همراه با اسیدها ایجاد شوند و منجر به مسدودشدن کلیه با پروتئنهایی به نام «میوگلوبین» شوند. کمآبی میتواند به تشکیل سنگ کلیه و عفونت مجاری ادراری منجر شود.
منبع ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید