به گزارش نخست نیوز ، از سوی بسیاری از کارشناسان فوتبال، ایران چند سالی است که تجربه رکود یا خمودگی را تجربه می کند و این تجربه زنگخطرو تهدیدی است برای فوتبال کشور ،اگرچه بارها و بارها در باره کمبود های سخت و نرم افزاری سخن به میان امده و جسته گریخته به رفع مشکلات نصف و نیمه انها پرداخته شده است اما همچنان تا رفع همه این موارد و صرف هزینه ،راه های صعب العبوری را پیش رو داریم که باید به آنها پرداخته شود
این بار باید تمام افکار را فراتر از تجهیز ورزشگاه ومدیریتهای حاکم بر جامعه فوتبال کشاند و به تعبیری دیگر باید رویکرد و افکار بازیکنان را از دنیای مجازی خارج کرد هرچند خروج بازیکنان از دنیای دیجیتال غیر ممکن بوده و فقط میتوان ورود آنها را تقلیل داد
بررسی از روند آموزشی کشورهای صاحب فوتبال و اجرای مدلهای اجرایی آنان در کشور یکی از مهمترین راهکارهای فاصله نسل امروزه با دنیای موبایل وتبلت است که باید مورد توجه قرار گیرد .
نظر سنجی از کارشناسان امور اجتماعی و جامعه شناسان یکی دیگر از مسیر های مهم و تاثیر گذاربرای گذار از دنیای دیجیتال جهت رشد هرچه بهتر نسل بعدی بشمار می آید که باید کارگزاران آموزش به آن اهتمام ورزند .
در گفتگوی با سرمربی اسبق تیم ملی ایران محمد مایلی کهن ، در خصوص درجا زدن و یا سیر قهقرایی فوتبال کشور گفتند مهمترین عامل چند سال اخیر وعدم رشد هندسی فوتبال و سایر رشته های ورزشی را باید در ورود ابزارها و یا تکنولوژی های جدید جستجوکرد .
متاسفانه این ابزارها مانند افیون در دستان بازیکنان ، مربیان و مهمتر از همه در اختیار خانواده ها قرار گرفته که بیشتر اوقات خود را بطور افراطی وقف آنها می کنند و این رفتارها یکی از عوامل باز دارنده رشد فوتبال کشور محسوب می شود و باید مسیر فاصله از این ابزار ها را به کاربران نسل جوان آموزش داد .
وقتی بازیکنان در کنار خانواده تا دیر وقت زمان خود را با تکنولوژی های روز صرف می کنند قطعا در اجرای تمرینات ، و فراگیری آموزشهای لازم با مشکلات متعددی مواجهه می شوند که با شناخت و ورود به آن میتوان تاثیرات نامطلوب را کاهش داد .
سرمربی دوران طلایی فوتبال ایران افزود ، با همه این موارد و استقبال و توجه خانواده ها به این رشته، کماکان ما دارا و صاحب فوتبال هستیم و این روند حمایت و پشتیبانی همه جانبه از سوی خانواده هاست که فوتبال ایران را زنده و پویا نگه می دارد .
همچنین در پایان گفتگوی خود گفتند اگر به گذشته ها برگردید و رشد فوتبال کشور را در مراتب سخت افزاری بررسی کنید می بینیم در سالهای اخیر رشد بسیاری خوبی داشتیم بطوریکه بازیکنان سه دهه گذشته آموزشهای خود را در زمینهای خاکی و چاله چوله ها دنبال می کردند و همواره تیم ها و بازیکنان نامداری ظهور می کردند که درفوتبال سر آمد آسیا بودیم .
مهرشاد عنبری
دیدگاهتان را بنویسید