×
×
جدیدترین‌‌ها

معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش،
فاصله آموزش و پرورش ایران با استانداردهای جهانی

  • کد نوشته: 122497
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۴
  • مشکلاتی مانند کمبود معلم، کسری بودجه، افزایش نیروهای خرید خدماتی و سرباز معلم، و افت کیفیت آموزشی را از چالش‌های جدی این حوزه است.
    فاصله آموزش و پرورش ایران با استانداردهای جهانی

    به گزارش نخست نیوز ، معاون پیشین وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با رکنا گفت: سال ۱۴۰۴، سال پایانی نخستین سند چشم انداز 20 ساله ای است که قرار بود ایران را به کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه نائل سازد که نه تنها از رسیدن به این مهم جا ماند، بلکه «در بخشی از شاخص ها از جمله شاخص های اقتصادی، نسبت به نقطه شروع یا سال آغازین سند یعنی ۱۳۸۴، جایگاه اولیه خود را نیز از دست داده است. گواه روشن آن، تحقق کمتر از ۲۰ درصدی چهار برنامه پنج ساله ای است که برای تحقق این چشم انداز تصویب شد اما شوربختانه، هشتاد درصد آنها عملیاتی نشد.

    وی در ادامه تاکید کرد: دوام و ماندگاری چالشی مثل تورم های دو رقمی، کاهش مستمر ارزش پول ملی، رویا شدن خرید مسکن، ریزش دهک های متوسط و رویش پرشتاب دهک های فقیر و نابرخودار، معضلات اقتصادی و معیشتی را امروز به یکی از مهمترین مشکل‌ روز کشور تبدیل کرده است. مشکلی که موجب شده است کاستی ها و ناکارآمدی ها در دیگر حوزه ها مثل آموزش و پرورش، از نظر ها دور مانده، از سر لیست گرفتاری ها یا خواسته های مردم پنهان بماند. در «شاخص توسعه انسانی نیز بر اساس گزارش سال ۲۰۲۲ سازمان ملل متحد، ایران با قرار گرفتن در رتبه ۷۸ در بین ۱۹۳ کشور جهان، در منطقه نیز، دست کم از هشت کشور منطقه یا همسایگان خود عقب تر است.

    منبع رکنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *