×
×
جدیدترین‌‌ها

آنچه در آئینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند

  • کد نوشته: 112986
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳
  • بعداز دیدار ایران و قرقیزستان  تب انتقادات از سوی کارشناسان فوتبال بیش از پیش  دامنه دار شده و همچنان با شاکله موجود در کادر تیم ملی بطور سریالی ادامه دار خواهد بود مگر اینکه اتاق فکر با آنالیز کلیه نقدهای موجود و  تصمیم شجاعانه به این غائله خاتمه دهد .
    آنچه در آئینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند

    به گزارش نخست نیوز، ضعف تیم ملی در نیمه‌های دوم که به نیمه مربیان مشهور است،  بستر و فضای نقد ها را در نزد افکار عمومی و کارشناسان ارشد فوتبال ، به جهت حضور آبرومندانه در جام جهانی را فراهم کرده است ، و این پیامد را به متصدیان و متولیان امر رسانده که نباید زیر سایه نتایج قابل قبولی که روی کاغذ ثبت شده است، پنهان شوند؛ ضعفی که باید از نظر فنی مورد واکاوی قرار بگیرد و برای تکرار نشدن آن چاره‌اندیشید تا در بازی‌های بعدی که با تیم‎‌های بزرگتری روبرو خواهیم شد زنگ تفریح نشویم .
    در تحلیلی که جلال چراغپوراز روند تیم ملی داشت فراتر از نظریه های جاری در محافل فوتبالی بود و در یک عبارت بسیار ساده و تاثیر گذار ، تارنمای  تیم ملی را بطور واقع بینانه عنوان کرد  .
    این کارشناس ارشد فوتبال کشور گفت ، اگر در جام جهانی منتظر جهشی از سوی تیم ملی هستید ، این اتفاق رخ نخواهد داد.
    و دلیل آن اینست که دانش در گردش نیمکت تیم ملی به اندازه پتانسیل دانش جام جهانی نیست .
    از سوی دیگر مسعود اقبالی  از مدرسین دانشگاه و کنفدراسیون آسیا ، از زاویای دیگری  به ضعف کادرفنی تیم اشاره کرد و گفت ،
    طبق آخرین تحقیقات روانشناسی اجتماعی ، یکی از دلایل عدم موفقیت مربیان، فاصله طبقاتی ناشی از جهش طبقاتی است که بسیاری از مربیان در مقابل این پدیده اقتصادی – اجتماعی دچار مشکل شده و ناخودآگاه نسبت بازیکنان  به کادر با دید ارباب و رعیتی رفتار می شود  . تنها راه مقابله با بازیکنان ثروتمند و سلبریتی که از   قدرت  ،ثروت و شهرت برخوردارند و بتوان بر آنان تسلط یافت  برتری علمی و مدیریت استبدادی توأم با ارتباط موثر است . این برتری تنها در سایه حمایت سازمانی و تشکیلاتی تجمیع شده و موجب بازدهی و خروجی موثر خواهد شد .
    همچنین این استاد فرهیخته با الگوریتم شکست پپ گواردیولا از تاتنهام   اشاره کرد گفت ، با پنجمین شکست متوالی منچستر، این مربی( گواردیولا ) به مدت دو سال دیگر قرارداد خود را تمدید کرد پس همیشه مشکل مربی نیست بلکه مواردی ست که بترتیب باید به آن توجه شود ،
    ۱- اسیب دیدگی بازیکنان کلیدی
    ۲- درگیری با زیکنان
    ۳- تعویض های غیر منطقی
    ۴- عدم ارتباط موثر بازیکنان با کادر
    ۵-اختلاف بر سر نوع تمرینات و تغییرات استراتژیکی تیم
    ۶-شایسته سالاری و رقابت‌ها ی برخی بازیکنان  .
    همه موارد در مجموع سبب آسیب پذیری و فرو پاشی خواهد شد .
    در ادامه اقبالی افزود ،تنها راه رهایی و برون رفت   از بحران موجود ،جایگزینی بازیکنان جوان و بی ادعا و بالا بردن دانش و اطلاعات کادر تیم ملی است که در مرحله نخست جلوی بازیکن سالاری( آفت فوتبال ) گرفته شودو پیرو آن   کادر با  سلاح دانش روز  فوتبال بتوانند در طی زمان  باقی مانده تا جام جهانی فلسفه خود را بر تیم ملی اعمال نماید.
    در دو ستون  فوق که از اندیشه  دو کارشناس ارشد فوتبال کشور برداشت می شود جای درنگ و تأمل بیشتر را برای ترسیم کنند گان آینده فوتبال باز کرده تا با تصمیمات نا صواب خود ،آینده فوتبال این کشور را به دوران آماتور هدایت نکنند  .
    آنچه در آئینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند.
    بطور مستقیم این اساتید  در نگاه اول به محدودبودن دانش سرمربی و دستیارانش در دیدارهای بزرگ  اشاره کردند و دکتر اقبالی علاوه بر دانش ، گریزی به شاخص های مورد اشاره زده تا  توجه کارگزاران امر را به همه مراتب داخل و حاشیه های بازدارنده معطوف نماید تا از این رهگذر بهترین و منطقی ترین تدابیر برای به اهتزاز در آوردن پرچم کشورمان در قاره آمریکا و اقیانوسیه اتخاذ شود  .
    مهرشاد عنبری

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *