×
×
جدیدترین‌‌ها

تکلیف وضعیت ۳۰۰ بیمارستان ،
اتمام اعتباربخشی جدید بیمارستان‌ها تا پایان آذرماه

  • کد نوشته: 111182
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳
  • مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ششمین دوره اعتباربخشی بیمارستان‌ها توضیح داد.
    اتمام اعتباربخشی جدید بیمارستان‌ها تا پایان آذرماه

    به گزارش نخست نیوز،

    دکتر هاشم دریاباری در گفت‌وگو با نخست ،  با بیان اینکه ششمین دوره اعتباربخشی بیمارستانی از ۲۶ خرداد ماه آغاز شده، اظهار کرد: تیم‌های ارزیاب وزارت بهداشت حدود ۳۰۰ بیمارستان را از زمان آغاز ششمین دوره اعتباربخشی تا به امروز ارزیابی کرده‌اند. اعتباربخشی ۷۰۰ بیمارستان کشور هنوز انجام نشده و براساس برنامه‌ریزی‌ها، ارزیابی بیمارستان‌ها را تا پایان آذر ماه به سرانجام می‌رسانیم.

    آخرین وضعیت اعتباربخشی مرحله ششم

    وی درباره وضعیت رتبه و درجه ۳۰۰ بیمارستانی که اعتباربخشی را گذارنده‌اند، گفت: در حال حاضر، ۳۰۰ بیمارستانی که اعتباربخشی را پشت‌سر گذاشته‌اند به طور دقیق دسته‌بندی نکرده‌ایم. گواهینامه بیش از ۲۰۰ بیمارستان صادر شده و به طور کلی می‌توان گفت حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از این بیمارستان‌ها، گواهینامه درجه A دارند. بررسی‌ها بیانگر این است که بیش از ۷۰ درصد بیمارستان‌های کشور دارای درجه A هستند.

    ۵۰۵ سنجه برای ارزیابی بیمارستان‌ها

    مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه تیم‌های ارزیابی، سنجه‌های مورد نظر ششمین دوره اعتباربخشی را با مراجعه به بیمارستان‌ها ارزیابی می‌کنند، افزود: ۵۰۵ سنجه برای ارزیابی بیمارستان‌ها در نظر گرفته‌ایم که محورهای گوناگونی مانند «مدیریت در بحران‌ها»، «تکریم حقوق بیمار و مراقبت‌های بالینی» , «ایمنی بیمارستان» را ارزیابی می‌کنند.

    درجه‌بندی ۴گانه بیمارستان‌های کشور

    دریاباری ادامه داد: تیم‌های ارزیاب وزارت بهداشت، حداقل از ۳ نفر تشکیل شده و یک پزشک عمومی یا متخصص در تیم ارزیابی حضور دارد. تیم‌های ارزیاب وزارت بهداشت با توجه به ۵۰۵ سنجه طراحی شده، از اطلاعات بیمارستان خروجی می‌گیرند و در نهایت نمره‌ای برای بیمارستان‌ها صادر می‌کنند. بیمارستان‌ها بر اساس نمره دریافتی به چهار درجه «یک»، «دو»، «سه» و «چهار» دسته‌بندی می‌شوند.

    تاثیر اعتباربخشی بر ارائه کیفیت خدمات درمانی

    او با بیان اینکه اعتباربخشی بیمارستانی هر دو سال یکبار انجام می‌شود، تصریح کرد: اعتباربخشی بیمارستان‌ها سبب افزایش سطح کیفی خدمات است. بنابر اظهارات روسای سابق بیمارستان‌های کشور، از زمان آغاز اولین دوره اعتباربخشی تا به امروز که ششمین دوره آن را سپری می‌کنیم، سطح کیفی خدمات بیمارستان‌ها به واسطه اعتباربخشی افزایش یافته است.

    مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال گسترش اعتباربخشی به سایر مراکز درمانی هستیم، توضیح داد: سال گذشته، اعتباربخشی مراکز جراحی محدود را آغاز کردیم؛ این در حالی است که این مراکز اعتباربخشی نمی‌شدند. اعتباربخشی مراکز جراحی محدود، کاری جدید بود و نتایج این اقدام به زودی اعلام می‌شود.

    منبع ایسنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *