به گزارش نخست نیوز، تلاشهای شبانهروزی شهید شوشتری در ساماندهی امنیت مردمپایهی منطقه سیستان یکی از ابعاد مهم مجاهدتهای اوست. در همین رابطه سردار بهرام نوروزی از فرماندهان فراجا در آن استان در خاطرات خود که در گنجینه تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است در این رابطه گفته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سردار نورعلی شوشتری جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس در ۲۴ مهر ۱۳۸۸ در حین بازدید از نمایشگاه صنایع دستی در پیشین استان سیستان و بلوچستان طی یک عملیات انتحاری توسط گروه عبدالمالک ریگی به شهادت رسید.
نگرانی ضدانقلاب از اقدامات سردار شوشتری
شهید شوشتری روی این موضوع خیلی کار کرد. هم کمک میکرد هم نیروها را جذب میکرد. این خبرش به آن سوی مرز رسیده بود آنها فهمیده بودند که اگر این اتفاق بیفتد دیگر آنها[تروریستها] محلی از اعراب ندارند. آنها در آن سوی مرز نشستند محاسبه کردند که این روندی که سردار شوشتری ادامه میدهد برای آنها بسیار خطرناک هست.
حتی سران طوایف را ایشان مشخص میکردند معرفی میکردند شاید حکمی هم برایشان صادر میکردند یک بهایی از ناحیه نظام به این سران طوایف داده میشد. این روند همین جور داشت ادامه پیدا میکرد اگر بین اینها اختلافاتی هم صورت میگرفت باز جلساتی میگذاشتند اینها را رفع و رجوع میکردند. همین جور میرود تا به [ماجرای] پیشین میرسد.
فعال کردن بازارچههای مرزی
اینها برنامهریزی کرده بودند که ما یک جلسه سران طوایف را در پیشین[از بخشهای سیستان و بلوچستان] بگذاریم. آن موقع یک بحثی را خود سردار شوشتری داشت دنبال میکرد که ما بتوانیم بازارچههای مرزی را فعال کنیم حداقل یک بخشی از این کارهای بازارچه مرزی را دست همین سران طوایف بدهیم که اینها فعال شوند و دیگر دنبال کارهای قاچاق نروند. همه طوایف را دعوت میکنند که به پیشین برویم یک تجمع خوبی داشته باشیم. منتهی توی بحثهایشان این هست حالا که ما داریم میرویم تجمع داشته باشیم بیاییم روی یک سری صنایع دستی هم کار کنیم.
منبع فرارو
دیدگاهتان را بنویسید