به گزارش نخست نیوز ، نیلوفر ذوالفقاری_ وارسته در گفتگو با خبرنگار گفت :
از رشت تا بوشهر ماحصل ترکیب چند ایده در فرمت مونولوگ بود؛ وی افزود اقبال قشر جوان جامعه به تک گویی ها و بازی احساسات دستمایه ساخت این اثر بود و سعی در ایجاد فضاسازی در جهت همراه کردن عواطف مخاطب بدون واسطه و تمسک به عوامل دیگری داشتیم، شاید ترکیب موسیقی و کلام آن هم موسیقی فولک گزینه ما برای بیان بهتر احساساتمان بود. سوای از موسیقی فولک پرداخت به گویش و لهجه از مواردی بود که در این اثر قصد داشتم به آن بپردازم، چیزی که به نظرم در میان نمایشنامه های امروز مفقود مانده و کافی است نگاهی به آثار ایرانیزه ساعدی و رادی داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: تئاتر هنری بصری است و تنوع اجرایی ممکن است من را به سوی تئاتر فیزیکال ببرد.
جلال جلالی بازیگر نقش فرهاد خیاط زاده گفت: رسیدن و پرداخت این نقش برایم سخت بود چراکه من انسانی درونگرا هستم و نقطه مقابل آن فرهاد شخصیتی اجتماعی است که میشود با او ساعت ها حرف زد؛ برای نزدیک شدن به آرمان کارگردان یک هفته ای رو در خطه شمال زیست داشتم تا لهجه که مورد تاکید کارگردان بود را بتوانم در بضاعت خودم به درستی اجرا کنم و این زیست تجربهای زیبا در کارنامه هنری من خواهد بود .
این نمایش با محوریت مونولوگ، داستان شخصی را روایت میکند که با یک همسفر از ناکامیهای گذشتهاش سخن میگوید.
یکی از ویژگیهای بارز این اثر، استفاده از موسیقی فولک و تأکید بر لهجه و گویش در دیالوگهاست که به غنای فرهنگی نمایش افزوده است. این نمایش هرشب ساعت ۱۸:۴۵ روی صحنه است و علاقهمندان به تئاتر میتوانند تجربهای متفاوت را با مراجعه به سایت گیشات مشاهده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید