×
×
جدیدترین‌‌ها

برانداخته شدن کمان‌ها و رضایت رییس

  • کد نوشته: 9384
  • خرداد 9, 1400
  • کمانداران ایران درجام جهانی سوییس نتایج خوبی نگرفتند طوریکه عنوان چهارمی کامپوند غیر المپیکی بهترین نتیجه ایرانی‌ها بود با این حال رییس فدراسیون نسبت به عملکرد تیم اعزامی ابراز رضایت می‌کند.
    برانداخته شدن کمان‌ها و رضایت رییس

    به گزارش نخست نیوز، جام جهانی لوزان اولین رویدادی بود که فدراسیون جهانی تیروکمان در دوره کرونا و در این سطح اقدام به برگزاری آن کرد و کمانداران کشورمان هم حضور در آن را به عنوان اولین اعزام برون مرزی در دوره کرونا در برنامه قرار دادند.

    البته پیش از سفر به سوییس، ملی پوشان ریکرو طی سفر به ترکیه در اردوی مشترک با ملی پوشان این کشور و چند کشور دیگر شرکت داشتند اما جام جهانی لوزان اولین رویداد رسمی و مصوب در تقویم فدراسیون جهانی بود که کمانداران کشورمان بعد از یک سال و نیم در آن شرکت کردند.

    برانداخته شدن کمان های ایرانی در سوییس

    این حضور البته با نتایج قابل توجهی همراه نبود طوریکه به غیر از تیم کامپوند بانوان، نماینده ایران در سایر بخش ها خیلی زود از دور رقابت ها کنار رفتند و در کل ایران پایان زودهنگامی در مسابقات داشت.

    در بخش انفرادی جام جهانی سوییس، زهرا نعمتی در مرحله مقدماتی حذف شد، سایر کمانداران ریکرو و کامپوند مردان و بانوان هم در مرحله حذفی نهایت تا دور دوم پیش رفتند و نتوانستند به مراحل بالاتر برسند. رضا شبانی تنها کماندار ایرانی بود که به دور سوم حذفی صعود کرد اما او هم نتوانست صعود بیشتری داشته باشد.

    در بخش میکس هر دو تیم میکس ریکرو و میکس کامپوند نتیجه دیدارهای خود در دور نخست را واگذار کردند و حذف زودهنگامی داشتند.

    در بخش تیمی هم اوضاع خیلی بهتر از این نبود طوریکه سه تیم ریکرو مردان و بانوان و کامپوند مردان با شکست در دور نخست از ادامه مسابقات بازماندند. در این میان تیم کامپوند بانوان تنها تیم ایران بود که با پیروزی در دور نخست وارد جمع چهار تیم برتر شد اما با متحمل شدن دو شکست متوالی به جایگاه چهارمی بسنده کرد.

    رضایت رییس از نتایج جام جهانی

    البته که کامپوند فعلا المپیکی نیست اما عنوان چهارمی بانوان در این بخش تنها نقطه قوت تیروکمان ایران در جام جهانی سوئیس بود. جامی که حضور در آن به جز هزینه‌های جانبی و بودجه اردوهای آماده سازی که از شهریورماه سال گذشته آغاز شد، یک میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه ارزی روی دست فدراسیون گذاشت اما به نظر می رسد رئیس این فدراسیون از صرف چنین هزینه ای پشیمان هم نیست چون در مجموع بابت نتایج به دست آمده رضایت دارد!

    وی در گفتگو با نخست نیوز گفت با وجودیکه ملی پوشان مان ماه ها در مسابقات شرکت نداشتند و در بخش کامپوند هم مربی خود را به خاطر ابتلا به کرونا در اختیار نداشتیم، نتایجی بدی نگرفتیم به خصوص که بعضا نمایندگان کشورمان موفق به ارتقای رکورد خود هم شدند.

    شعبانی بهار: شرایط کمانداران دیگر کشورها بهتر از ایران است

    غلامرضا شعبانی بهار در گفتگو با نخست نیوز گفت: کمانداران ایران در حالی در جام جهانی سوئیس شرکت کردند که به خاطر نزدیک به دو سال از میادین رسمی و غیر رسمی دور بودند. درست است که اردوی تیم های ملی از نیمه سال گذشته آغاز شد اما ملی پوشان ما طی این مدت به جز تمرین، در رویدادی شرکت نداشتند. البته اردوی ترکیه را برای کمانداران کامپوند داشتیم اما در کل جام جهانی سوییس اولین رویداد رسمی بود که در آن شرکت داشتیم.

    وی تصریح کرد: با همه اینها نتایجی که کمانداران در لوزان به دست آوردند، خیلی هم بد نبود. درست است که مدالی حاصلی نشد اما خیلی از کمانداران ما توانستند وضعیت رکوردی خود را بهبود بخشند.

    رییس فدراسیون تیروکمان به غیبت اسماعیل عبادی (سرمربی) در کنار ملی پوشان کامپوند اشاره کرد و یادآور شد: ملی پوشان حدود یک سال با این مربی تمرین داشتند اما او به خاطر مثبت شدن تست کرونا نتوانست آنها را در مسابقات همراهی کند. به خصوص که طبق قوانین برگزاری جام جهانی سوئیس، افراد مبتلا به کرونا ملزم بودند بعد از بهبودی دو هفته قرنطینه را طی کنند. به همین دلیل اصلا نتوانستیم از حضور عبادی در طول مسابقات استفاده کنیم. این مسئله بیشترین آسیب را روی عملکرد ورزشکاران داشت در حالیکه خیلی از آنها در تیر طلایی نتیجه را واگذار کردند.

    شعبانی بهار با بیان اینکه هزینه های ارزی اعزام به سوئیس یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شد، خاطرنشان کرد: به لحاظ مالی متحمل پرداخت هزینه های سنگینی شدیم اما جام جهانی سوئیس ضروری ترین مسابقه ای بود که باید در آن شرکت می کردیم. از نتایج به دست آمده هم خیلی ناراضی نیستیم. ما در بخش کامپوند بانوان چهارم جهان شدیم که عنوان کمی نیست. مگر در ورزش ایران چند رشته و تیم داریم که چهارمی جهان را داشته باشند؟

    وی تصریح کرد: البته که انتظارات مان بیش از این بود اما با وجود نبود مربی، به دست آمدن چنین جایگاهی قابل توجه است. چه بسا اگر ویدا حیلیمان در جریان رقابت خود و به خاطر گیر کردن کمان، دچار مشکل نمی شد می توانستیم جایگاه سوم را به دست بیاوریم. در هر صورت عنوان چهارمی به دست آمده بعد از دوری چندماهه از میایدن و بدون مربی قابل قبول است.

    «شرایط کرونایی که طی یکی دو سال گذشته کمانداران کشورمان را درگیر کرده و باعث دوری آنها از میادین مختلف شد برای ورزشکاران دیگر کشورها هم وجود داشته است»، شعبانی بهار در واکنش به این موضوع مطرح توسط خبرنگار مهر گفت: نه، طی ماه های گذشته کمانداران کشورهای اروپایی به صورت دائم در حال رقابت بودند. به خاطر نزدیک بودن کشورهای اروپایی به یکدیگر، کمانداران آنها مدام در حال سفر اتوبوسی و حضور در مسابقات بین کشوری بودند.

    رییس فدراسیون تیروکمان تاکید کرد: به طور مثال آنها با اتوبوس از سوئیس به فرانسه سفر می کردند و به طور مستقیم وارد سایت این کشور می شدند، در مسابقات شرکت می کردند و از همانجا به کشور خود باز می گشتند. اینگونه هم پروتکل های کرونا را رعایت می کردند و هم مسابقات شان را انجام می دادند.

    شعبانی بهار ابراز امیدواری کرد که کماندارن از تجربه جام جهانی سوییس بتوانند برای نتیجه گیری در مسابقات فرانسه استفاده کنند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *