×
×
جدیدترین‌‌ها

روند جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

  • کد نوشته: 68143
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
  • یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی روند بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی امروز مجلس را تشریح کرد.

    روند جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

    به گزارش نخست نیوز

    احمد نادری در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بررسی برنامه‌ها و صلاحیت آقای رضامراد صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار دارد.

    براساس آیین‌نامه داخلی رئیس جمهور یک ساعت فرصت داشت تا از برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع کند اما از آنجا که در جلسه مجلس شورای اسلامی حضور نیافتند از این بخش عبور می‌کنیم.

    وی در ادامه اظهار کرد: اکنون سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات به مدت ۱۰ دقیقه گزارش خود را قرائت می‌کند سپس دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق وزیر پیشنهادی با حفظ ترتیب یک موافق و یک مخالف هر کدام به مدت ۱۵ دقیقه بیانات خود را ارائه می‌کند سپس وزیر پیشنهادی ۳۰ دقیقه فرصت دارد تا برنامه‌های خود را ارائه کند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *