×
×
جدیدترین‌‌ها

۸۱ مرکز جامع درمان بیماران خاص در کشور به بهره برداری می‌رسد

  • کد نوشته: 2303
  • آبان 3, 1397
  • رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، از بهره‌برداری ۸۱ مرکز جامع درمان بیماران خاص در کشور خبر داد. به گزارش گشت و گذار، مهدی شادنوش، گفت: مراکز جامع درمان بیماران خاص به صورت شبکه ای به هم پیوسته در حال تعریف است و در تمامی دانشگاه ها راه اندازی می شوند؛ […]

    ۸۱ مرکز جامع درمان بیماران خاص در کشور به بهره برداری می‌رسد


    رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، از بهره‌برداری ۸۱ مرکز جامع درمان بیماران خاص در کشور خبر داد.

    به گزارش گشت و گذار، مهدی شادنوش، گفت: مراکز جامع درمان بیماران خاص به صورت شبکه ای به هم پیوسته در حال تعریف است و در تمامی دانشگاه ها راه اندازی می شوند؛ در این مراکز، خدماتی شامل معاینه، ارائه و تزریق دارو، خدمات توانبخشی و دندانپزشکی به صورت جامع به بیماران خاص ارائه می شود.

    وی در گردهمایی ارکان مدیریتی بیمارستان های سراسر کشور، افزود: با توجه به آمار بالای مبتلایان به مرگ مغزی و بیماران نیازمند پیوند، لزوم شناسایی و گزارش دهی بیماران مرگ مغزی به واحد فراهم آوری و شناسایی دانشگاه ها توسط بیمارستانها مورد تاکید قرار گرفته است.

    شادنوش اظهار داشت: پرداخت به موقع دستمزد پرسنل فعال مطابق دستورالعمل تامین نیروی انسانی در بخش پیوند، نظارت در پرداخت به موقع اعتبارات تخصیص یافته، نظارت بر اجرای آیین نامه و دستورالعمل های ابلاغی از دیگر انتظارات ما از دانشگاه ها است.

    وی در خصوص برنامه مدیریت تشخیص و درمان سرطان عنوان کرد: در مورد برنامه سرطان، اقدامات زیادی از جمله ابلاغ گایدلاین و راهنمای بالینی انجام شده که علاوه بر ساماندهی خدمات به صرفه جویی در استفاده از منابع کمک می کند.

    رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، گفت: همچنین در راستای اجرای برنامه سرطان انجام شیمی درمانی در مطب ها ممنوع شده و بخش خصوصی موظف به ارائه شیمی درمانی براساس آیین نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی با الگو گیری از بیمارستان های دولتی و در چهارچوب استاندارهای علمی به روز دنیا است.

    وی افرود: در گروه بیماری های غیر واگیر دو برنامه بزرگ مدیریت درمان سکته های قلبی و مغزی از مهمترین برنامه ها بوده که منجر به دستاوردهای بزرگی شده است.

    رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت درخصوص برنامه مدیریت سکته قلبی و مغزی اظهار داشت: برنامه مدیریت سکته قلبی در حال حاضر در ۵۳ مرکز در حال اجراست و اثرات بسیار زیادی داشته است.

    وی ادامه داد: با حمایت وزارت بهداشت در بیمارستان هایی که شرایط و توانایی ارائه دو خدمت مدیریت درمان سکته های قلبی و مغزی را دارند، این دو برنامه مهم برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم اجرایی خواهد شد. بنابراین لازم است که بیمارستان های داوطلب این آمادگی را اعلام کنند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *