به گزارش نخست نیوز، مجید اعلمی _ پژوهشگر جوان مهندس افسانه اسماعیلی متولد 1377 ، دانشجو کارشناسی ارشد رشته بهداشت محیط دانشکده بهداشت ، در گفتگو با وب دا پیرامون سوابق تحصیلی خود اظهار کرد :
مقطع ابتدایی را در دبستان تربیت درس خواندم و راهنمایی و دبیرستان را در مدارس نمونه دولتی تحصیل کردم و مدرک دیپلم خود را در سال 1396دریافت کردم.
در سال 1397در مقطع کارشناسی با رتبه6000 رشته مهندسی بهداشت محیط در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته شدم و در سال 1401فارغالتحصیل شدم و بلافاصله در همان سال در مقطع کارشناسی ارشد با سهمیه استعدادهای درخشان توانستم بدون کنکور وارد این مقطع بشوم.
وی پیرامون این رشته بیان کرد : رشته بهداشت محیط به مطالعه و بررسی عوامل محیطی که بر سلامت انسانها تاثیر میگذارد، میپردازد و هدف آن ارتقا بخشیدن کیفیت محیط زندگی مردم است و در زمینههای آب و فاضلاب، پسماند و آلودگی هوا ، بهداشت مواد غذایی و همچنین
میکرو پلاستیک که موضوع بسیار مهمی در عصر حاضراست ، میپردازد.
وی در خصوص دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی خود در این حوزه عنوان کرد : من ابتدا زیاد با این رشته آشنا نبودم ولی از همان ابتدا سعی کردم ، بتوانم در این رشته موفق باشم و از ترم اول تا آخرینترم دوره کارشناسی، رتبه اول کلاس را داشتم . از ترم یک کارشناسی ارشد با آقای دکتر بنیادی (سرپرست گروه مهندسی بهداشت و محیط) فعالیتهای پژوهشی خودم را شروع کردم و تا ترم پنج توانستم 12 طرح پژوهشی و 7 مقاله ISI با موضوع میکرو پلاستیکها و آلودگیهای ناشی از آن در محیطزیست که موضوع بسیار مهمی در دنیای امروزی است، با جایگاه نویسنده اول ارایه دهم.
در بحث پایاننامه با موضوع تولید همزمان الکتریسیته و تصفیه فاضلاب رودخانه کشف رود باراهنماییهای دلسوزانه استاد راهنمای خودم ؛ آقای دکتر باریکبین (استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت) انجامشده ، توانستیم به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنیم.
همچنین در دو دوره متوالی ، پژوهشگر برتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده بهداشت را کسب کردم.
در شانزدهمین جشنواره علمی و اجرایی بهداشت محیط ایران ، عنوان رتبه سوم پژوهشگر جوان را دریافت کردم.
این پژوهشگر جوان با توجه به تجربه خود در محیط پژوهشی دانشگاه ، در خصوص توصیه به دانشجویان خاطرنشان کرد : در مرحله اول توصیه میکنم شناخت زیادی از این رشته پیدا کنند تا بتوانند در طیف گستردهای که این رشته دارد ، علاقه خود را پیدا کنند و دید ناامیدانه به این رشته نداشته باشند.
این دانشجو برگزیده در سخن پایانی خود ضمن تقدیر از حمایتهای خانواده و اساتید خود افزود: قطعا حمایتها و پشتیبانیهای خانواده هم در دوره قبل از دانشگاه و هم در موقعیتهای فعلی را نمیتوان نادیده گرفت و از تمامی زحمات آنها سپاسگزارم که همواره و باوجود شرایط سخت و فشارهای روانی زیاد همیشه در کنار من بودند و همینطور قدردانی میکنم از اساتیدی که در فضای دانشگاه شرایط دانشجویان را درک میکنند و حامی آنها هستند.
دیدگاهتان را بنویسید