به گزارش نخست نیوز،
تحولات اخیر در منطقه، بهویژه با درگرفت جنگ غزه، تاثیر قابل توجهی بر نگرش مردم آمریکا نسبت به مسئله فلسطین و سیاست خارجی این کشور داشته که بررسیها نشان میدهد عوامل هویتی، قومی، گرایشهای سیاسی، میزان تحصیلات و دسترسی به منابع اطلاعاتی نقش تعیینکنندهای در آن داشته است.
این جنگ باعث افزایش بحث و گفتگو درباره سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه شده و بسیاری از مردم را به ارزیابی مجدد نقش این کشور در درگیریهای منطقهای واداشته است.
کاهش حمایت مردم آمریکا از رژیم صهیونیستی
نتایج نظرسنجی موسسه «هریسپل» از شهروندان آمریکایی درباره درگیری حماس و رژیم صهیونیستی در اردیبهشت ۱۴۰۳ نشان میدهد که ۸۰ درصد از پاسخگویان از رژیم صهیونیستی و ۲۰ درصد نیز از حماس حمایت میکنند. اما با گذشت زمان، از حمایت آمریکاییها از رژیم اشغالگر کاسته شده است.
به طور نمونه، نتایج «نظرسنجی موسسه گالوپ از شهروندان آمریکا درباره اقدامات اسرائیل در غزه» که در مارس ۲۰۲۴ انجام شده حاکی از آن است که پس از گذشت حدود ۶ ماه از آغاز درگیری ۵۵ درصد از پاسخگویان با اقدامات نظامی رژیمصهیونیستی در غزه مخالف و فقط ۳۶ درصد موافق هستند. این در حالی است که در نوامبر ۲۰۲۳ (آذر ماه ۱۴۰۲) ۵۰ درصد موافق و ۴۵ درصد مخالف با اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بودند و این حاکی از افزایش آمار ۱۰ درصدی مخالفان است.
منبع ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید