به گزارش نخست نیوز، با به چالش کشیدن دبیر هیأت فوتبال استان تهران از سوی یک خبرنگار فضای مجازی ، در خصوص انتخاب ایشان بعنوان کارشناس ، مخاطبان را به دوگانگی و تحریف اساسنامه متمایل کرده است .
برای تصدی پست دبیری هیأتهای فوتبال کشور بر اساس اساسنامه، شخص مورد انتخاب باید دارای مدرک کارشناسی باشد .
در اصطلاح متداول و در ادبیات فارسی کارشناس به کسی گفته میشود که دارای مدرک لیسانس باشد ( فرهنگ عمید )
فرهنگ لغت آکسفورد ،کارشناس ، کسی است که از نظر دانش، مهارت و تجربه از طریق تمرین و آموزش در یک زمینه خاص، توانایی گسترده و عمیق داشته باشد.
قصد تعریف یا تحریف از دبیر هیأت فوتبال استان تهران را ندارم ، اما واقعیت داستان ،از دانش ، مهارت ، تجربه ، و توانایی دبیر هیأت فوتبال (رضاعابدینی ) نمی توان بی تفاوت رد شد ، شاید بعضی ها با مدرک کارشناسی ارشد و در عین حال مرتبط در سالهای اول قابلیت اجرایی ایشان را نداشته باشند.
بطوریکه باید در نظر داشت بزرگترین هیأت فوتبال کشور (تهران )را نمی شود با آزمون و خطا اداره کرد .
رضاعابدینی ( دبیر هیأت فوتبال ) از زمان تصدی دکتر شیرازی از سال ۱۳۸۷ در این مسند قرار گرفته و بعد از گپی کوتاه ، مجددا از سوی دکتر ماجدی دعوت به همکاری شده، و بعنوان سرپرست دبیری هیأت فوتبال انجام وظیفه می نماید .
براساس داده های فرهنگ آکسفورد در طول این مدت از تجربیات و مهارتهای قابل توجهی برخوردار بوده که در هیأت فوتبال استان تهران تأثیرات قابل قبولی از خود بجا گذارده است .
اگر مبنا را بر اساس مدرک تحصیلی پایه ریزی کنیم شاید بتوان فقط در چهارچوب رعایت قوانین و استانداردها قدم برداشت و بعلکس آن ، تجربه ، مهارت ، دانش و توانایی های میدانی در کار نخواهد بود .
اگر ایرادی به حضور رضا عابدینی در سمت دبیری هیأت فوتبال وارد باشد باید به زمان دکتر شیرازی باز گردیم که در آن دوران اساسنامه ، اثاث نامه دیده شده علاوه بر مدرک تحصیلی ، دانش و تجربه ، مهارت که مورد تأیید سیستم های اداری ایران قرار گرفته ،ملاک نبوده است .
شاید در یادداشت خود دچار خطا شده باشم به همین جهت منتظر نقطه و نظرات شما مخاطبان هستم .
مهرشاد عنبری ۲/ آذر
دیدگاهتان را بنویسید