به گزارش نخست نیوز، ابراهیم ناظمی_فضای مجازی عرصهای است که هم حق جویان و هم نابکاران میتوانند در آن جولان دهند و کثرت این توانایی به حدی است که آنکه سرمایه و امکانات و قدرت تحلیل و تفسیر بیشتر دارد لابد بهتر میتواند بر عرصه خبررسانی مسلط باشد اما بهواقع این ما هستیم که باید درست و نادرست و حقیقت را بشناسیم و حق را از ناحق تشخیص دهیم و بهدرستی آن پی ببریم و البته فریب خائنان بهظاهر خادم را هم نخوریم و مواظب باشیم صدای کوتاه حق و انصاف و انسانیت در جنجال بلند و پرتم طراق اهل فسق و دروغ گم نشود.
به این لحاظ همه کاربران فضای مجازی را که امروزه به یمن اسباب آن، امکان حضور در این عرصه رادارند به توصیههای زیر سفارش میکنیم 1 – حق را با یاد کردن و تکرار کردنش زنده کنید.
2 – باطل را با ترک کردنش نابود کنید. 3 – از انتشار دروغ و ادعاهای بیاساس و نیز تصاویر غیرشرعی و غیراخلاقی پرهیز کنید.
4 – از مجادلهها و بحثهای بیهوده بپرهیزید. 5 – از جوکها و پیامهایی که دین و عبادات و مقدسات و اشخاص و ملتها و قومیتها را مسخره میکند، بپرهیزید. 6- مصدر نقل شایعات نباشید و قبل از نقل و انتشار هر مطلب به محتوای آن دقت و از صحت آن مطمین شوید. 7- بگذارید آن کلامی که میفرستید به نفع شما گواهی دهد نه علیهتان. 8- خودتان را کلید خیر و قفل شرّ قرار دهید. 9- هر متن و پیامی که میفرستید در آن انگیزهای متصوراست سعی کنید این انگیزه درراه اصلاح امور و معنویت و خدمت به انسانیت و جامعه باشد 10- تمام سعی خودتان را برای استفاده بهینه از این تکنولوژی برای آگاهی بخشی به کار بگیرید. 11- برای بیان حق رودربایستی را کنار بگذارید و شجاعانه از مواضع انسانی و اخلاقی و دینی و حق و شایستگیها دفاع کنید 12- تصویر پروفایل شما و پیامهایتان معرف شخصیت شماست.
دیدگاهتان را بنویسید