به گزارش نخست نیوز، محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در جلسه «شورای عتف» با انتقاد از دخالتهایی که در امور آموزش عالی کشور میشود، گفت: متاسفانه این دخالتها از سوی نهادهایی که علیالاصول ربطی به دانشگاه نداشتهاند، در ۴۰ سال گذشته بسیار صورت گرفته است، بهجای آنکه صادقانه و صمیمانه، مسائل حل شود، آنها را سیاسی کردهاند و مشخص است که در فضای سیاسی هم نمیشود تصمیمگیری کرد.
وی در این جلسه با انتقاد از عدم توجه به سند چشمانداز در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری کشور گفت: در اوایل دهه هشتاد، به برنامه سوم توسعه که عملاً برنامه اصلاح ساختار بود، پرداخته شد. در آن زمان یکی از بخشهای بسیار موفق در دو دهه گذشته، بخش آموزش عالی بود که از حدود ۱۷۰ هزار دانشجو در اوایل انقلاب به بیش از ۳ میلیون دانشجو رسیده و با وجود مشکلات فراوان، دورههای تحصیلات تکمیلی هم راه افتاده بود، همچنین پژوهش و ارتباط صنعت و دانشگاه به وضعیت قابل قبولی رسیده بود.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه افزود: در این دوران، ضرورت سامان جدیدی در این حوزه احساس شد و اصلاح ساختار یا قانون تاسیس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دستورکار قرار گرفت که کار بسیار پیچیده و سختی بود که چالشهایی با مراکزی دیگر مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاد کرد.
منبع فرارو
دیدگاهتان را بنویسید