به گزارش نخست نیوز، مهرشاد عنبری_بر اساس استانداردهای جهانی ،عمر بهره وری از چمن های مصنوعی ۴۰۰۰ ساعت پیش بینی شده است اما در کشور ما بدلیل بالا بودن هزینه تغییرات ، بهره وری آنها فراتر از استانداردهای لازم جهانی است .
به همین جهت در طول تمرینات و مسابقات شاهد آسیب و مصدومیت های دور از انتظار بازیکنان بوده و خواهیم بود .
با یک نگاه کلی و در نظر گرفتن سلامتی و آینده هرچه بیشتر بازیکنان در شرایط موجود ، که کارشناسان فوتبال باید به آن اهمیت دهند زمان اجرای مسابقات و تمرینات است که نادیده گرفته شده است .
زمان اجرای تمرینات و مسابقات در ساعتهای ۱۱صبح الی ۱۶ با درجه حرارت بیش از ۴۰ درجه در فضای چمن مصنوعی که اجزای آنها از ، بکینگ ( پل پروپیلن ) شوک پد (فوم ) گرانول لاستیک تشکیل شده است قابل تحمل و سازگار با شرایط جسمی بازیکنان در فصل تابستان نیست. و نیاز است از سوی کارشناسان آن هیات ، تحقیقات و بررسیهای بیشتری را برای سلامت جسمی بازیکنان به این امر اختصاص دهند . .
با توجه به شرایط موجود ، ورزشگاههای دارای زمین چمن مصنوعی که از کیفیت بسیار پایینی برخوردارند و همچنین تراکم دیدار پایه های تهران در این فصل ، نیاز است حداقل در ساعت های تمرینات و مسابقات بازنگری بعمل آید . تا شاهد پرورش استعدادها و دیدارهای باکیفیت باشیم .
همچنین خانواده ها بیش از این شاهد آسیبهای پیش بینی نشده فرزندانشان نباشند .
دیدگاهتان را بنویسید