به گزارش نخست نیوز:، ارزیابیهای جدید سازمان ملل نشان میدهد که از زمان آغاز درگیری در تاریخ ۷ اکتبر در غزه، نزدیک به ۴۰۰ هزار ساختمان که اغلب جزو مناطق مسکونی فلسطینیها بوده آسیب دیده و نیاز به تعمیرات اساسی دارند.
به گزارش «میدل ایست مانیتور» طبق بررسیهای صورت گرفته حدود ۱۸ درصد از تمام سازههایی که پیش از درگیری در غزه قابل استفاده بودهاند، اکنون تحت تاثیر حملات گسترده رژیم صهیونیستی تخریب شده و ساکنان این ساختمانها نیز بیهیچ سرپناهی آواره شدهاند.
طبق برآوردهای انجام گرفته تحت تاثیر حملات زمینی و بمبارانهای مکرر هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی حدود ۱.۹ میلیون نفر که معادل ۸۵ درصد از جمعیت مردم غزه می شوند، خانه های خود را ترک کردهاند و به دنبال سرپناهی امن میگردند.
آمارهای ارائه شده بر اساس تصاویر مرکز ماهوارهای سازمان ملل تهیه شده است، جایی که تحلیلگران این سازمان با وضوح بسیار بالایی تصاویری از ساختمانهای آسیب دیده را به دست آورده و نقشههایی را از این طریق منتشر میکنند که میتواند کار نیروهای امدادرسان و اقدامات مربوط به بازسازی این ساختمانها را آسان کند.
با این حال مشکلی که در این آمارها وجود دارد آن است که احتمال اینکه برخی از تخمینهای زده شده در مورد ساختمانهای تخریبی و ویران شده کمتر از حد واقعیت باشد، بسیار زیاد است. چرا که به عنوان مثال این تصاویر، ساختمانهای فروریخته با سقف سالم را آسیب نخورده در نظر میگیرند.
موسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل عنوان کرده است که در تعداد و میزان سازههای تخریبی نوار غزه نزدیک به ۴۹ درصد تخریب بیشتر عنوان شده است که این نشاندهنده تشدید درگیریها بر زیرساختهای غیرنظامی از سوی رژیم صهیونیستی است.
طبق برآوردهای انجام گرفته شده، بدترین مناطق آسیب دیده در مناطق شمالی غزه بوده است که مجموعا ۲۹ هزار و ۷۳۲ ساختمان از ۳۷ هزار و ۳۷۹ ساختمان تخریب شده در کل غزه مربوط به این قسمت میشود. این یعنی ۸۰ درصد موارد تخریبی مربوط به قسمت شمال نوار غزه میشود.
منبع تنسیم
دیدگاهتان را بنویسید