×
×
جدیدترین‌‌ها

تحصیل بیش از ۷۰۰ نفر در رشته «مراقبت سلامت»

  • کد نوشته: 83372
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲
  • معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشته «مراقبت سلامت» در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی راه‌اندازی شده است، گفت: این رشته از سال گذشته در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد و هم‌اکنون حدود ۷۱۰ دانشجو در این رشته مشغول به تحصیل هستند. تمام دانشجویان این رشته توسط وزارت بهداشت بورسیه شده‌اند

    تحصیل بیش از ۷۰۰ نفر در رشته «مراقبت سلامت»

    نخست نیوز: دکتر ابوالفضل باقری‌فرد در نشست «مراقبین سلامت و مشاورین مدارس» که صبح امروز، یکشنبه ۷ مهر ماه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه روز دانش‌آموز قرار داریم و برگزاری این جلسه به مناسبت این روز است.

    وی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه فعلی و آینده کشور هستند، اظهار کرد: امام خمینی، دو ویژگی «پاکی و معصومیت» و «شادابی و تحرک» را برای دانش‌آموزان درنظر گرفته است.

    معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت جایگاه دانش‌آموزان، گفت: هرکاری در حوزه دانش‌آموزی انجام دهیم، منتفع خواهیم شد. هرگاه بخواهیم در حوزه علم، اخلاق و دیگر مسائل سرمایه‌گذاری کنیم، باید در مدارس سرمایه‌گذاری کنیم.

    وی با بیان اینکه حدود ۱۹ هزار «مشاور سلامت» و « مراقب سلامت » در مدارس کشور مشغول به کار هستند، گفت: از این تعداد، ۱۳ هزار مشاور سلامت و ۶هزار مراقب سلامت در مدارس مشغول به فعالیت هستند.

    معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ساختار مراقبین سلامت در مدارس، گفت: ساختار به این نحو است که کارشناسان رشته‌های مختلف به عنوان مراقبین سلامت در مدارس مشغول به تحصیل هستند؛ به نحوی که این امکان وجود دارد که یک کارشناس رشته‌های «مامایی»، «بهداشت محیط» یا «پرستاری» در این جایگاه مشغول به کار باشد. این افراد هرکدام دیدگاه‌های خود را به دانش‌آموزان منتقل می‌کنند.

    وی با بیان اینکه رشته «مراقبت سلامت» در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: این رشته از سال گذشته در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد و حدود ۳۱۰ دانشجو در این رشته پذیرش شدند. تمام دانشجویان این رشته توسط وزارت بهداشت بورسیه شده‌اند. سال جاری، دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان به دانشگاه‌های پذیرنده رشته مراقبت سلامت اضافه شد. در حال حاضر، حدود ۷۱۰ دانشجو در این رشته مشغول به تحصیل هستند.

    دکتر باقری‌فرد ادامه داد: حدود ۲۸ «دبیرستان بهیاری» در مناطق محروم کشور داریم تا دانش‌آموختگان بتوانند مثل تزریقات و ارائه دارو را انجام دهند.

    وی با بیان اینکه جامعه ایران در مسیر سالمندی گام برمی‌دارد، اظهار کرد: با توجه به اینکه در مسیر سالمندی گام برمی‌داریم، درنظر داریم که افرادی را در ارتباط با سالمندی در دبیرستان‌ها تربیت کنیم.

    معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برخی از مشکلات سلامت ریشه در مدارس دارند، گفت: اگر بتوانیم این مشکلات را در مدرسه کنترل کنیم، مشکلاتی ازاین دست کنترل می‌شود. همواره بر پیشگیری تاکید می‌کنیم؛ ما می‌توانیم پیشگیری را از مدارس شروع کنیم.

    منبع رکنا

     

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *